Air France investește 170 de milioane de euro în scaunele aeronavelor de pe cursele intercontinentale

0 523

În cadrul târgului dedicat profesioniștilor din industria turismului, IFTM-Top Resa, organizat în aceasta perioadă la Paris, Air France a prezentat noua ofertă pentru produsele și serviciile claselor de confort Economy și Premium Economy pentru zborurile intercontinentale. Aceasta include confort sporit la bord prin scaunele noi, redesenate ergonomic, o ofertă extinsă de divertisment prin ecranele individuale și un serviciu de catering gourmet.Meniu AF

Investiția totală în cele 10.000 de scaune Economy este de 32 milioane de euro, în cele 1.100 de scaune Premium Economy este de 8 milioane de euro, iar în divertismentul la bord (ecranele individuale, varietatea de opțiuni disponibile, etc) este de 130 milioane de euro.

Noile clase Economy și Premium Economy reprezintă prima etapă din „Best & Beyond” – procesul de poziționare în segmentul superior demarat de Air France, parte din programul Transform 2015. Cea de-a doua etapă se va desfășura în luna ianuarie 2014, când compania va prezenta noua ofertă pentru zborurile Business Class, iar cea de-a treia în luna aprilie 2014, cand va fi lansată noua ofertă pentru zborurile La Premiere.

Scaun AF 3

Primul zbor cu noile clase de călătorie va avea loc în vara anului viitor, dată de la care Air France va echipa gradual cele 44 de Boeing-uri 777 cu noile cabine și cu noul sistem de divertisment la bord. Între iunie 2014 și iulie 2016, 10.000 de scaune Economy vor fi instalate în aeronavele lung-curier AF, respectiv peste 1.100 de scaune Premium Economy.

Mai mult confort, mai multă atenție pentru detalii, mai multă plăcere de a călători

Clasa Economy beneficiază de scaune noi, revizuite în intregime, cu mai mult spațiu pentru picioare, tetiere mai confortabile și cu o masă mai lată. Pentru a asigura un confort optim, scaunele din Economy Class au fost redesenate ergonomic și dispun de noi elemente precum priză pentru alimentarea gadget-urilor personale și un loc de depozitare a căștilor.

Scaun AF 2

Clasa Premium Economy, lansată în 2009, este îmbunătățită cu fotolii mai confortabile și cu mai mult spațiu pentru picioare.

Scaun AF

Îmbunătățiri apar și în domeniul divertismentului la bord prin ecranele largi de tip iPad, cu 3 inch mai mari decât cele existente, High Definition, care vor pune la dispozitia pasagerilor peste 1.000 de ore de muzică, filme, seriale TV și alte programe.

În ceea ce privește serviciul de catering acesta se îmbunătățește cu un al doilea fel de mâncare caldă și cu noi gustări gourmet cu bomboane și înghețată, care vor face călătoria și mai plăcută. Acest serviciu se regăsește la bordul avioanelor începând cu data 1 septembrie 2013, alături de tacâmurile ecologice create de designerul catalan Eugeni Quitllet. Pentru copii, Air France a prevăzut produse organice și o selecție extinsă de jocuri.

Best&Beyond, o ambiție pe termen lung

“Best&Beyond este un proiect emblematic, reprezentând o investiție de peste 500 de milioane de euro în noile produse oferite de companie. Ambiția noastră este să fim la cel mai înalt nivel în ceea ce priveste produsele noastre și să ne diferențiem prin servicii optime pentru clienții noștri.” , a declarat Bruno Matheu, Chief Officer – LH Passenger Activity Air France.

Leave A Reply

Your email address will not be published.