Cumperi de la eMAG, FashionDays, elefant.ro, Libris.ro prin link-urile noastre de afiliere și ajuți la finanțarea site-ului airlinestravel.ro. Nu te costă nimic în plus, însă pe noi ne ajută să dezvoltăm acest proiect. Mulțumim!

Zboruri anulate sau întârziate? >>Solicita ACUM despagubiri<< pentru zborul întârziat sau anulat și poți primi până la 600€ despăgubire!

Air France a reînnoit 3650 de containere folosite pe aeronavele lung-curier (video)

0 279

Air France a finalizat reînnoirea a 3650 de containere, pentru bagajele de cală, folosite pe aeronavele lung-curier (Airbus A380, A340, A330, Boeing 777 şi 747). Aceste containere noi, realizate din panouri de fibre compozite, sunt cu 11 kilograme mai uşoare şi mult mai practice la manevrare.

containere_air_france

Din această reducere a greutăţii containerelor rezultă o reducere a emisiilor de CO2 cu 8.000 de tone pe an, echivalentul a 2.500 de tone de combustibil. Noile containere mai uşoare şi mai uşor de manevrat, de asemenea, fac munca mai uşoară personalului Air France de la sol şi creşte şi mai mult punctualitatea zborurilor.

Iar mai jos aveţi totul explicat într-un frumos filmuleţ. Vă invit să-l urmăriţi pentru a înţelege mai bine cum se lucrază la sol şi de ce există limite de greutate pe bagajele de cală.

Leave A Reply

Your email address will not be published.