Air Canada va relua zborurile cu Boeing 737 MAX, de la 1 februarie.

0 306

Air Canada a declarat că, în urma directivei de navigabilitate a Transport Canada (TC) și a ridicării interdicției de zbor pentru 737 MAX, la 20 ianuarie 2021, compania a decis reluarea operațiunilor comerciale cu acest tip de avion începând cu 1 februarie 2021.

Aeronavele 737 MAX Air Canada vor zbura pe rute ce deservesc destinații din America de Nord.

Aeronavele 737 MAX Air Canada vor zbura pe rute ce deservesc destinații din America de Nord, potrivite pentru autonomia și capacitățile lor. Astfel, de la 1 februarie Air Canada va zbura de la Toronto spre Halifax, Montreal, Ottawa, Edmonton, Winnipeg.

Toate zborurile vor fi operate în conformitate cu protocoalele de biosecuritate ale Air Canada, centrate în jurul programului Air Canada CleanCare +.

Începând cu 1 februarie, 737 MAX Air Canada va opera zboruri selectate între Toronto și Halifax, Montreal, Ottawa, Edmonton, Winnipeg.

Air Canada are 24 de Boeing 737 MAX 8, care au o capacitate de 169 de pasageri, cu 16 locuri din clasa Business și 153 de locuri din clasa Economy. Nu lipsește sistem de divertisment oferit în mod gratuit fiecărui pasager.

De când aeronavele Boeing 737 MAX au putut fi readuse în serviciul operațional, din luna decembrie 2020, peste 1.025 de zboruri au fost operate în siguranță de companiile aeriene din întreaga lume.

Leave A Reply

Your email address will not be published.