Cumperi de la eMAG, FashionDays, elefant.ro, Libris.ro prin link-urile noastre de afiliere și ajuți la finanțarea site-ului airlinestravel.ro. Nu te costă nimic în plus, însă pe noi ne ajută să dezvoltăm acest proiect. Mulțumim!

Zboruri anulate sau întârziate? >>Solicita ACUM despagubiri<< pentru zborul întârziat sau anulat și poți primi până la 600€ despăgubire!

Air Austral a anulat comanda pentru cele 2 Airbus A380

0 367

Air Austral, o companie franceză cu baza pe aeroportul Roland Garros – Sainte-Marie, Réunion, a renunţat la comanda pentru 2 Airbus A380.

Se pare că socoteala de acasă nu s-a potrivit cu problemele din ultimii ani. Criza a dus la scăderea numărului de pasageri dornici de a ajunge la Sainte-Marie. Speranţa operatorului Air Austral, de a umble un A380 cu peste 800 de călători la economic, s-a spulberat.

Se pare că au fost prea optimişti cu privire la cererea de locuri între Paris şi insula Réunion. În prezent, Air Austral se luptă să rămână pe linia de plutire. Pe lângă anularea celor 2 Airbus A380, alte două aeronave Boeing 777-200LR aşteaptă să fie ridicate de la baza din Seattle, doar că operatorul nu mai are lichidităţi pentru e le plăti.

Leave A Reply

Your email address will not be published.