Aglomerări pe fluxurile de pasageri, în special pe fluxul de sosiri internaționale, ale Aeroportului Henri Coandă, București!

0 427

Compania Națională Aeroporturi București (CNAB) informează pasagerii care sosesc pe Aeroportul Internațional Henri Coandă privind posibile aglomerări pe fluxurile de pasageri, în special pe cel de sosiri internaționale, la orele de vârf.

Aceste aglomerări se produc în condițiile în care, într-un interval foarte scurt de timp, sosesc multe curse internaționale, iar valorile de trafic de pasageri se ridică deja la peste 85% din valorile ultimului an prepandemic (2019).

CNAB și Poliția de Frontieră au luat măsuri de suplimentare a personalului care asigură dirijarea/informarea pasagerilor pe fluxul de sosiri și controlul documentelor. Astfel, la orele de vârf, toate ghișeele de frontieră funcționează la capacitate maximă și, în consecință, timpul de așteptare este redus la minimum posibil.

Aglomerări se produc în continuare, la orele de vârf (în special dimineața devreme) și pe fluxul de plecări internaționale. Și aici, personalul aeroportului, al agenților de handling și companiilor aeriene, precum și cel al Poliției de Frontieră și al Brigăzii Antitero face eforturi constante pentru a asigura fluența și rapiditatea efectuării formalităților și controalelor obligatorii.

Recomandăm pasagerilor să manifeste răbdare și înțelegere și să respecte indicațiile personalului din aeroport. Totodată, menținem recomandarea ca pasagerii care vor decola la orele de vârf să se prezinte la aeroport cu trei ore înainte de ora programată a zborului.

Leave A Reply

Your email address will not be published.