Companii aeriene, avioane, aeroporturi, cumpara bilete de avion, experiente din calatorii

Aeroporturi din România 2016: Traficul total de pasageri în 2016

În 2016, Aeroportul Internațional Tuzla a înregistrat 15 288 de pasageri transportați!

0 1.473

În ceea ce privește traficul de pasageri, aeroportul din sudul litoralului a înregistrat 15.288 de pasageri transportați, o cifră inferioară celei de anul trecut. Însă depășește aeroporturile Băneasa și Tulcea, care au piste betonate.

Dinamica traficului de pasageri la Tuzla este influențată, din păcate, într-o măsură foarte mare de infrastructură. În prezent, activitatea RAS se rezumă încă la zboruri cu număr redus de pasageri/cursă, compania oferind următoarele servicii: misiuni de transport de pasageri și mărfuri la destinații interne și externe cu avioane mici și medii și cu elicoptere până la clasa A de performanță.

trafic-pasageri-2016-aeroporturi-romania

Totodată, activitatea RAS cuprinde servicii transport la și de la platformele marine, școală de zbor (avion / elicopter), transport aerian medicalizat (avioane / elicoptere), parașutism (școală / agrement), zbor de agrement / airtaxi, publicitate aeriană, supraveghere aero de obiective terestre, fotografiere și filmare aeriană, zboruri utilitare în agricultură.

Aeroportul Tuzla

ASUS ZenFone 4

Este deschis traficului internațional de pasageri și mărfuri din 2013 prin Ordinul nr. 1.133. Aeroportul Tuzla este primul centru de instruire offshore acreditat OPITO – Scoala de Supraviețurie pe Mare. Este singurul centru de instruire pentru însoțitori de zbor (training practic, simulatoare). Este gazda primului serviciu integrat (aero-naval) profesionist de căutare-salvare din România. Este organizatorul celui mai cunoscut show aerian privat, AEROMANIA, (10 ANI in 2016). Gazda uneia dintre primele școli private de zbor din România și a primei școli de parașutism.

S-ar putea sa-ti placa si

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Translate »