blank

Aeroporturi din România 2016: Traficul total de pasageri în 2016

În 2016, Aeroportul Internațional Tuzla a înregistrat 15 288 de pasageri transportați!

0 2.417

În ceea ce privește traficul de pasageri, aeroportul din sudul litoralului a înregistrat 15.288 de pasageri transportați, o cifră inferioară celei de anul trecut. Însă depășește aeroporturile Băneasa și Tulcea, care au piste betonate.

Dinamica traficului de pasageri la Tuzla este influențată, din păcate, într-o măsură foarte mare de infrastructură. În prezent, activitatea RAS se rezumă încă la zboruri cu număr redus de pasageri/cursă, compania oferind următoarele servicii: misiuni de transport de pasageri și mărfuri la destinații interne și externe cu avioane mici și medii și cu elicoptere până la clasa A de performanță.

trafic-pasageri-2016-aeroporturi-romania

Totodată, activitatea RAS cuprinde servicii transport la și de la platformele marine, școală de zbor (avion / elicopter), transport aerian medicalizat (avioane / elicoptere), parașutism (școală / agrement), zbor de agrement / airtaxi, publicitate aeriană, supraveghere aero de obiective terestre, fotografiere și filmare aeriană, zboruri utilitare în agricultură.

Aeroportul Tuzla

Este deschis traficului internațional de pasageri și mărfuri din 2013 prin Ordinul nr. 1.133. Aeroportul Tuzla este primul centru de instruire offshore acreditat OPITO – Scoala de Supraviețurie pe Mare. Este singurul centru de instruire pentru însoțitori de zbor (training practic, simulatoare). Este gazda primului serviciu integrat (aero-naval) profesionist de căutare-salvare din România. Este organizatorul celui mai cunoscut show aerian privat, AEROMANIA, (10 ANI in 2016). Gazda uneia dintre primele școli private de zbor din România și a primei școli de parașutism.

Leave A Reply

Your email address will not be published.