Aeroportul Londra City se va inchide zborurilor comerciale si private

0 863

Daca iti sunt utile aceste informatii, gandeste-te ca o cafea ne-ar energiza sa scriem mai multe informatii utile pentru tine.>>Meritam o cafea?<<

Ținând cont de noile interdicții impuse de guvernele tărilor, de restricțiile de călătorie și de faptul că tot mai multe companii aeriene au suspendat zborurile, Aeroportul Londra City se va închide zborurilor comerciale și private.

Aeroportul Londra City va fi închis în perioada 25 martie – 30 aprilie 2020, dar cu posibilitatea de a prelungi perioada. În tot acest timp, personalul Aeroportului Londra City va rămâne angajat și va sta la ”dispoziția” autorităților în lupta cu pandemia COVID-19.

Aeroportul Londra City se va inchide

Aeroportul Londra City este al 12-leacel mai aglomerat aeroport din Marea Britanie. În 2019, aeroportul a fost tranzitat de 5.5 milioane de pasageri. Fiind amplasat în apropierea districtului financiar, Aeroportul Londra City este foarte popular în rândul oamenilor de afaceri.

Să nu uităm că British Airways opera zboruri all-business pe ruta Aeroportul Londra City – New York. Acestea erau onorate cu aeronve Airbus A318. Dar din cauza pandemiei cu noul coronavirus, British Airways a suspendat zborurile pe această rută în perioada 24 martie – 25 octombrie 2020.

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.