blank

Aeroportul Internațional Atlanta Hartsfield-Jackson în 2019: aproximativ 110 milioane pasageri

0 1.308

Pentru al 21-lea an consecutiv, Aeroportul Internațional Atlanta Hartsfield-Jackson rămâne lider absolut în rândul aeroporturilor din toată lumea la traficul total de pasageri. În 2019, aproxiamtiv 110 milioane de pasageri i-au trecut pragul.

Oficialii Aeroportului Internațional Atlanta Hartsfield-Jackson au ales data de 14 februarie 2020 pentru a prezenta rezultatele înregistrate în 2019. Prilej cu care își exprimă dragostea pentru toți cei ce contribuie la performanțele de top înregistrate de aeroport. Pentru ATL, cei 110 milioane de pasageri reprezintă 110 milioane motive de iubire.

Aeroportul Internațional Atlanta Hartsfield-Jackson în 2019

Zilnic, aproximativ 275 000 de pasageri tranzitează cel mai aglomerat aeroport al lumii. Iar bunul mers al aeroportului este asigurat de cei 63 000 de angajați.

Aeroportul Internațional Atlanta Hartsfield-Jackson în 2019

Aeroportul Internațional Atlanta Hartsfield-Jackson este deschis și operațional 24/7. Zilnic, sute de mii de pasageri și peste 95 000 de bagaje trec prin filtrele aeroportului. În fiecare oră sunt operate 250 de zboruri, iar avioanele sunt dirijate din / spre cele 5 piste ale aeroportului de controlorii de trafic aerian aflați în turnurile de control. Grație lor, ATL este unul dintre cele mai eficiente aeroporturi din lume.

Documentare despre cel mai aglomerat aeroport al lumii

Legat de traficul aerian de pasageri, menționez că majoritatea este înregistrat pe zborurile interne în Statele Unite. Mii de zboruri tip navetă sunt operate în fiecare zi între Atlanta și restul restul orașelor din SUA.

Leave A Reply

Your email address will not be published.