Aeroportul Internaținal IAȘI, creștere de 160% în iulie 2016

0 234

Aeroportul Internatinal Iasi a inregistrat un nou record spectaculos în ceea ce privește numărul pasagerilor procesați în luna iulie 2016.

Ți-a întârziat avionul mai mult de 3 ore sau ți-a fost anulat zborul? Ai putea avea dreptul la o despăgubire de până la 600€! Solicită despăgubirea pentru anularea sau întârzierea zborului!

Datele statistice ale lunii iulie 2016 arată o creștere de aproape 160% a numărului total de pasageri îmbarcați și debarcați la Iași. Iulie 2016 – 96.434 pasageri vs. iulie 2015 – 37.138 de călători. De asemenea, cifrele privind traficul înregistrat în iulie 2016 sunt de trei ori mai mari față de cele înregistrate in iulie 2014.

Aeroportul Internaținal IAȘI

AirHelp get compensation

avioane-aeroport-iasi

Evoluția ultimilor ani a fost una cu adevarat consistentă în ceea ce privește numărul beneficiarilor serviciilor de aeroport. În prezent, Aeroportul IAȘI procesează, într-o singură lună, un număr semnificativ mai mare în raport cu o lună din 2012.

Dincolo de aceste date optimiste, Aeroportul Internațional Iași a devenit un reper de bună practică la nivelul aviației române și europene, evoluția sa fiind consemnată în clasamentele de specialitate.

Reamintim că astăzi, din Iași, există posibilitatea de a călători cu avionul spre 16 destinații externe. Să nu uităm și zborurile de pe piața internă București – IAȘI, iar din toamna lui 2016 vor fi operaționale două zboruri interne noi, spre Cluj și Timișoara.

De la începutul anului, capitala Moldovei a devenit punct de plecare spre sase noi orașe: Barcelona, Bruxelles, Koln, Madrid, Larnaca și Catania, iar din iulie 2016 Iașul este baza aeriană pentru WIZZ AIR.

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Translate »