blank

Aeroportul Geneva: Un copil de 7 ani, fără bilet la bordul unui avion

În secoul XXI, când majoritatea aeroporturilor din lume au luat măsuri suplimentare de securitate și siguranță, un copil de 7 ani s-a strecurat fără bilet la bordul unui avion. Incidentul s-a petrecut la aeroportul din Geneva.

0 1.058

Duminica trecută, un copil de 7 ani a reușit să se strecoare fără bilet la bordul unui avion easyJet. Întâmplarea a avut loc la aeroportul din Geneva.

Transportatorul britanic a confirmat incidentul și a deschis o anchetă. Copilul a reușit să se strecoare de toate filtrele și sa urcat la bordul zborului EZS1305, care avea ca destinație Ajaccio, Corsica.

Copil de 7 ani, fără bilet la bordul unui avion

Fetița a păcălit vigilența bunicului în timp ce se plimbai prin centrul orașului Geneva. S-a urcat într-un tren cu direcția aeroport. Aici a reușit să treacă de controlul de securitate, spunându-le ofițerilor că este însoțită de adulți.

Copilul s-a strecurat la bordul avionului, fiind identificată pe rândul 3. Echipajul de cabină și-a dat seama că fetița nu trebuia să fie la bord și a alertat autoritățile aeroportuare înainte de decolarea avionului.

Povestea nu ne spune și motivul pentru care copilul de 7 ani a ales să zboare spre Ajaccio, dar ne arată cât de vulnerabil este uneori sistemul de securitate din aeroporturi. Purtătorul de cuvânt al aeroportului din Geneva recunoaște că sistemul actual este eficient pentru adulți și pentru copiii însoțiți, însă trebuie îmbunătățit cu privire la copii singuri.

Leave A Reply

Your email address will not be published.