Aeroportul Beijing Capital a depășit 100 de milioane de pasageri într-un an

0 69

Anul 2018 va intra în istoria aeroportului din Beijing. Pentru prima dată în istoria sa, Aeroportul Internațional Beijing Capital (PEK) a depășit 100 de milioane de pasageri într-un an. S-a întâmplat pe 28 decembrie 2018.

Ți-a întârziat avionul mai mult de 3 ore sau ți-a fost anulat zborul? Ai putea avea dreptul la o despăgubire de până la 600€!Solicită despăgubirea pentru anularea sau întârzierea zborului!

Astfel, vineri, 28 decembrie 2018, Aeroportul Internațional Beijing Capital a fost tranzitat de pasagerul 100 de milioane, fiind primul aeroport din China și al doilea din lume care a depășit acest prag.

Aeroportul Internațional Beijing Capital a fost deschis în 1958. În 1978, aeroportul din Beijing trecuse de pragul 1 milion de pasageri înregistrați într-un an.

100 de milioane de pasageri înregistrați într-un an

40 de ani mai târziu, Aeroportul Internațional Beijing Capital a depășit 100 de milioane de pasageri înregistrați într-un an. Creșterea medie anuală a fost de 12.1%.

De asemenea, Aeroportul Internațional Beijing Capital a înregistrat o creștere substanțială și la capitolul CARGO. În 2018, până în prezent, au fost procesate peste 2 milioane tone marfă.

Aeroportul Internațional Beijing Capital este principalul aeroport al Beijingului. Economic vorbind, joacă un rol important în regiune. Asigură peste 600 000 de locuri de muncă. Și anual, contribuie la economia regională cu peste 20 de miliarde de dolari

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Translate »