Avion intarziat? Zbor anulat? >>Solicita acum despagubiri<< pentru zborul
intarziat sau anulat! Poti obtine pana la 600€!

Aeronava Pilatus PC-12/47E (YR-PDV) s-a prăbușit la Milano (Update)

0 2.094

09:40 – 4 octombrie: Celelalte victime sunt: Filippo Nascimbene, din Pavia, născut în 1988; soţia sa, Claire Stephanie Caroline Alexandrescou; fiica de 34 de ani a fostului comentator de Formula 1, Miki Alexandrescu, şi fiul lor, Raphael, născut la Milano, pe 16 ianuarie 2020.

18:50: Avionul decolase la ora 13:04 de la Aeroportul Internațional Milano Linate. 11 minute mai târziu s-a prăbușit. Aeronava a efectuat corect o manevră spre dreapta deasupra zonei Idroscalo și a zonei Segrate, apoi, în loc să pornească spre sud, pe ruta planificată pentru a ajunge în Olbia în Sardinia, avionul s-ar fi întors brusc spre San Donato.

18:40: Doi cetățeni români, cu dublă cetățenie, se numără printre persoanele decedate în urma accidentului aviatic de la Milano, potrivit cercetărilor realizate până la acest moment, anunță Ministerul Afacerilor Externe. Opt persoane ar fi murit în urma accidentului produs duminică la Miloano. Potrivit informațiilor din presa italiană, pilotul este român (omul de afaceri Dan Petrescu, român cu cetățeni germană), iar la bordul avionului de mici dimensiuni se aflau soția și copilul acestuia, alături de alți cinci pasageri.

Opt persoane au murit după ce un avion de mici dimensiuni s-a prăbușit la periferia orașului Milano

Știrea inițială: Opt persoane au murit după ce un avion de mici dimensiuni s-a prăbușit la periferia orașului Milano, în după-amiaza zilei de duminică, 3 octombrie. Este vorba de avionul Pilatus PC-12/47E (YR-PDV), înmatriculat în România.

Presa italiană menționează că în avion se aflau doi piloți și șase pasageri, printre care și un copil. Din păcate nu există supraviețuitori.

Agenția de presă ANSA raportează că avionul ar fi căzut peste o clădire în care nu se afla nimeni. Martorii spun că au văzut avionul în flăcări înainte de prăbușire. Avionul decolase de la Aeroportul Milano Linate și se îndrepta spre Olbia, în Sardinia. Din nefericire, acesta s-a prăbuși peste o clădire goală, în curs de renovare, lângă o stație de metrou.

Știre în curs de actualizare!

Leave A Reply

Your email address will not be published.