fbpx Aeronava Airbus A330-800, una dintre avioanele de test, va opera zboruri cargo / umanitare

Aeronava Airbus A330-800, una dintre avioanele de test, va opera zboruri cargo / umanitare

0 278
Avion intarziat? Zbor anulat? >>Solicita acum despagubiri<< pentru zborul intarziat sau anulat. Poti avea dreptul pana la 600€.

Pandemia COVID-19 se extinde tot mai mult, iar guvernele țărilor din toată lumea iau măsuri extreme. Pentru a stopa răspândirea noului coronavirus, autoritățile au închis granițe, au suspendat zboruri și îndeamnă ca lumea să stea în casă. Sunt vremurile grele, care parcă nu se mai sfârșesc.

Flota cargo globală este suprasolicitată. Astfel, companiile aeriene scot tot arsenalul, inclusiv introduc avioanele de pasageri pe zboruri de marfă. Inclusiv Airbus va opera zboruri cargo cu aeronava A330-800neo (F-WTTO), una dintre avioanele de test.

Aeronava Airbus A330-800 va opera zboruri umanitare

airbus-a330-800-zboruri-umanitare

Airbus A330-800 (F-WTTO) va opera mai multe zboruri între China și Franța pentru a transporta echipamente medicale și echipamente de protecție, donații pentru guvernul francez și cel spaniol pentru lupta cu noul COVID-19.

airbus-a330-800-zboruri-umanitare

Primul zbor a avut loc pe 21 martie, între Toulouse și Tianjin, și a transportat 2 milioane de măști, atât de necesare pentru protejarea cadrelor medicale.

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.