Aeroitalia – o nouă companie aeriană în Italia

0 3.088

În decurs de un an, Italia va avea două noi companii aeriene. Știm despre ITA Airways. Dar ce știm despre Aeroitalia? Italia va avea în curând o altă companie aeriană. Aeroitalia va decola în viitorul apropiat. Astăzi, să examinăm cele mai recente știri despre această companie aeriană.

În ultimele zile, a început să circule o fotografie cu o aeronavă în livery Aeroitalia. Din imagine, putem observa că este vorba de un Boeing 737-800 (9H-CRI) înregistrat în Malta. Aeronava a mai zburat în flotele companiilor South African Airways, Malaysia Airlines, Macquarie AirFinance și Blue Panorama Airlines.

Avionul a operat peste 40 000 de zboruri în aproximativ 26 000 de cicluri de zbor, până la 31 decembrie 2021. Conform unor informații existente în presa din Italia, noua companie aeriană urmează să fie lansată în a doua jumătate din 2022. Va deține șase avioane Boeing 737-800.

Posibil ca Aeroitalia se dorește o nouă companie sub pavilion italian. Noul livery are elemente comune cu defuncta Alitalia. Pe lângă nume, noua imagine ne amintește și de vechea imagine Alitalia „Tricolore”, care avea și o linie verde de cheatline.

Leave A Reply

Your email address will not be published.