Aeroflot reia zborurile regulate către Almaty, Baku, Erevan, Delhi

0 313

Aeroflot reia zborurile regulate de la Moscova spre Almaty (Kazahstan), Baku (Azerbaidjan), Erevan (Armenia), Delhi (India). Totodată, va crește frecvența zborurilor către Nur-Sultan (Kazahstan), Minsk (Belarus), Bishkek (Kirghizstan). De asemenea, vor fi lansate zboruri pe ruta Sankt Petersburg – Minsk.Zborurile spre Kazahstan, pe ruta Moscova – Almaty, au început să fie operate din 12 februarie, vinerea.

Aeroflot a crescut frecvența zborurilor spre Nur-Sultan începând cu 10 februarie. Vor fi două zboruri săptămânale pe ruta Moscova – Nur-Sultan, în zilele de miercuri și duminică.

Zborurile către Azerbaidjan, pe ruta Moscova – Baku, au fost reluate pe 17 februarie, cu 2 rotații săptămânale, în zilele de miercurea și duminica.

Zborurile către Armenia, pe ruta Moscova – Erevan, au fost reluate pe 15 februarie, în zilele de luni, miercuri, joi și sâmbătă.

Zborurile spre India, pe ruta Moscova – Delhi, au fost reluate pe 12 februarie, în zilele de vineri și duminică.

Aeroflot va crește numărul de zboruri către Bishkek la trei servicii săptămânale. Zborurile pe ruta Moscova – Bishkek vor fi operate în zilele de luni, joi și duminică.

Frecvențele zborurilor de la Moscova la Minsk vor crește la cinci săptămânale. Zborurile vor fi operate în zilele de marți, joi, vineri, sâmbătă și duminică.

Zborurile regulate pe ruta Saint-Petersburg – Minsk – Saint-Petersburg au fost lansate pe 14 februarie. Zborurile sunt operate de filiala Rossiya Airlines sub conducerea comercială a Aeroflot (cod SU), în ziua de duminică.

Când vă planificați călătoria, asigurați-vă că respectați toate regulile și restricțiile actuale privind călătoriile din / spre Rusia, dar și spre țara unde doriți să călătoriți.

Leave A Reply

Your email address will not be published.