Aer Lingus a anunțat 4 rute transatlantice din Manchester spre Statele Unite și Caraibe

0 303

Aer Lingus urmează să lanseze primele sale servicii transatlantice direct din Manchester către SUA și Caraibe, care vor crea până la 120 de noi locuri de muncă. Conform comunicatului de presă, Aer Lingus va zbura din Manchester spre New York JFK și Orlando din 29 iulie, Barbados din 20 octombrie și spre Boston din vara 2022.Două dintre cele patru noi rute, mai exact New York JFK și Boston, vor fi onorate de noul Airbus A321LR, aeronavă cu un singur culoar. Astfel, Aer Lingus va fi prima companie aeriană care va zbura cu acest tip de avion pe zborurile frecvente între Marea Britanie și SUA. Zborurile spre destinațiile de vacanță Orlando și Barbados vor fi operate cu avioane de tipul Airbus A330-300 wide-body.

Aer Lingus oferă tarife extrem de competitive atât în ​​clasa Business, cât și în clasa Economy pentru serviciile sale transatlantice programate din Manchester, cu tarife începând de la 199 GBP / segment, ca parte a unei călătorii dus-întors.

4 rute transatlantice Aer Lingus cu plecare din Manchester

  • Manchester-New York JFK – zbor zilnic pe tot parcursul anului, începând cu 29 iulie 2021;
  • Manchester-Orlando – până la 5 zboruri pe săptămână (luni, joi, vineri, sâmbătă, duminică), începând cu 29 iulie 2021; până la patru zboruri săptămânale în sezonul de iarnă 2021-2022 (luni, marți, joi, sâmbătă);
  • Manchester-Barbados – rută sezonieră care începe pe 20 octombrie 2021 și va fi onorată cu trei zboruri pe săptămână (miercuri, vineri, duminică);
  • Manchester-Boston – va începe în vara anului 2022.

Zborurile din Manchester către Statele Unite și Barbados sunt operate de Aer Lingus (UK) Limited. Zborurile din Manchester către Statele Unite sunt destinate exclusiv traficului din Regatul Unit. Vânzările nu sunt disponibile persoanelor din Statele Unite. Toate zborurile sunt supuse aprobării guvernului.

Aer Lingus este unul dintre cei mai longevivi transportatori aerieni cu zboruri din Manchester, având în prezent zboruri spre Dublin și Belfast, iar zborurile către Cork vor fi reluate în vară.

Leave A Reply

Your email address will not be published.