Acord codeshare între Air Moldova și Turkish Airlines

Pentru a prospera într-o piață dianamică, companiile aeriene încep să lucreze tot mai mult în alianțe și acorduri de tip codeshare.

0 304

Un astfel de acord a fost încheiat și între Air Moldova și Turkish Airlines. Urmare a unor negocieri constructive, Air Moldova a semnat un acord codeshare cu Turkish Airlines, document care va permite conectarea Chișinăului cu peste 300 de destinații în peste 120 țări ale lumii.

Air Moldova și Turkish Airlines

Acordul codeshare oferă pasagerilor Air Moldova mai multă flexibilitate în utilizarea unui orar mai convenabil de zbor din Chişinău spre Istanbul, deoarece numărul de curse zilnice va creşte până la 3, dar şi conexiuni mai convenabile şi scurte în Aeroportul Internațional Ataturk, unul dintre cele mai aglomerate aeroporturi și hub-uri din lume.

Parteneriatul cu Turkish Airlines consolidează statutul Air Moldova de jucător aerian important pe piaţa Europei de Est, confirmă eficiența modelului de business implemenat si deschide posibilități noi de conectare a pasagerilor prin intermediul rețelei de zbor a companiei noastre.

Compania Air Moldova operează zboruri directe spre 30 de destinaţii precum: Atena, Barcelona, Bologna, Bruxelles, București, Dubai, Dublin, Florenţa, Frankfurt, Geneva, Istanbul, Larnaca, Lisabona, Londra, Krasnodar, Madrid, Milano, Moscova, Paris, Roma, Veneția, Verona, Viena, Sankt-Petersburg și Torino la care se adaugă cursele sezoniere – Antalya, Corfu, Tivat, Zakintos și Sharm-el-Sheikh. Compania oferă două clase de deservire – Economşi Business.

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.