Abu Dhabi – Tel Aviv cu Wizz Air Abu Dhabi, din 18 aprilie

0 929

Wizz Air Abu Dhabi, noua companie aeriană națională din Emiratele Arabe Unite, și-a anunțat cea mai nouă destinație din Abu Dhabi, către Tel Aviv, Israel.


Conexiunea dintre Abu Dhabi și capitala Israelului va crea noi oportunități pentru călători și va diversifica și mai mult sectorul turistic din Abu Dhabi. Biletele sunt deja în vânzare pe wizzair.com și aplicația pentru mobil a companiei aeriene, acum disponibilă și în limba arabă, cu tarife începând de la 89 AED*.

Noua rută anunțatăt de Wizz Air Abu Dhabi, Abu Dhabi – Tel Aviv, va fi onorată cu 3 zboruri săptămânale, în zilele de marți, joi și duminică, până la finalul lunii aprilie. De la 1 mai, va fi operat un zbor zilnic pe această rută.

5W 7085 Abu Dhabi 07:10 –10:10 Tel-Aviv
5W 7086 Tel-Aviv 11:10 – 15:15 Abu Dhabi

Wizz Air Abu Dhabi, un joint venture înființat între ADQ și Wizz Air Holdings plc, a anunțat inițial o rețea de rute care include Atena, Salonic, Alexandria, Kutaisi, Larnaca, Odesa și Erevan. Alte destinații vor fi lansate în următoarele luni.

Cu o flotă compusă din patru avioane Airbus A321neo noi, compania aeriană va avea cea mai mică amprentă de mediu în rândul concurenților săi din regiune.

Leave A Reply

Your email address will not be published.