blank

8 oferte de care să profitați ACUM: bilete de avion de la 2.99 EURO

0 1.612

Update 21 ianuarie 2022: Promoție Wizz Air: 10 000 de bilete la 2.99 EURO pentru zboruri din / spre Italia!

Știrea inițială 25 august 2016: Luna august e pe sfârșite, iar companiile aeriene încep să scoată noi promoții la biletele de avion. Se termină sezonul estival, dar se deschide sezonul pentru city break-uri. Dacă nu v-ați plănuit încă weekend-urile din toamnă și iarnă, acum ar fi momentul să o faceți.
RYANAIR

Ryanair are cea mai agresivă abordare pe piața din România, în special pentru zborurile din/spre Timișoara, și oferă zboruri începând de la 2.99 EURO/segment. Începând cu septembrie 2016, Ryanair va deschide baza la Timișoara, cu mult față de termenul inițial. Totodată, va deschide noi rute internaționale și o rută internă.

Timișoara – Dusseldorf Weeze de la 2.99 EURO/segment cu Ryanair

Pentru luna septembrie, puteți să vă rezervați bilete pe ruta Timișoara – Dusseldorf Weeze de la 2.99 EURO/segment. Ryanair operează 2 zboruri săptămânale pe această rută, în zilele de miercuri și duminică. Aveți posibilitatea să plecați duminică cu retur miercuri sau miercuri cu retur duminică. Locuri limitate la aceste tarife.

timisoara-dusseldorf-2.99-euro

Duisburg – Discover Germany

În realitate, aeroportul Weeze se află la peste 80 de km de Dusseldorf. Însă este mult mai aproape de Duisburg, Germania sau de Nijmegen, Olanda. Vă recomandăm să căutați cazare în aceste orășele. Și în zonă aveți ce vizita: clădiri cu arhitectură veche, muzee, parcuri și grădini. O gură de oxigen nemțesc vă încarcă cu energie :).

Nijmegen, Olanda

București – Milano Bergamo de la 7.99 EURO/segment cu Ryanair

O ofertă foarte bună, tot de la Ryanair, este pe ruta București – Milano Bergamo. Tarifele pornesc de la 7.99 EURO/segment pentru luna septembrie.

Bucuresti-Milano-7.99-EURO

În toamna anului trecut, am avut bucuria să descopăr Bergamo în câteva ore și vă recomandăm 5 lucruri de făcut în micul orășel italian.
București – Berlin de la 9.99 EURO/segment cu Ryanair

Pentru luna octombrie, vă recomandăm Berlin cu doar 10 EURO/segment. Acest oraș al contrastelor se află în topul preferințelor noastre și-l recomandăm cu încredere. Berlin Schönefeld (SXF) este aeroportul secundar al capitalei Germaniei. Se află la 18 kilometri de centrul Berlinului.

Bucuresti-Berlin-9.99-EURO

Berlin – Discover Germany

BLUE AIR

București – Milano Linate de la 66.99 lei/segment cu Blue Air

Pentru cei ce doresc să viziteze Milano, recomandăm oferta Blue Air pentru ruta București – Milano Linate. Aeroportul se află la doar 7 kilometri de centrul orașului Milano. Pentru lunile octombrie și noiembrie, tarifele pornesc de la 89.99 lei/segment (66.99 lei/segment dacă plătiți prin transfer bancar).

Bucuresti-Milano-66.99-lei-Blue-Air

Descoperiți Milano, Italia
București – Lyon de la 107 lei/segment cu Blue Air

Dacă v-ați săturat de Italia și Germania, mergem în Franța. Aveți București – Lyon cu Blue Air, la tarife ce pornesc de la 107 lei/segment. Locuri limitate la acest tarif. Pentru luna noiembrie, am găsit mult mai multe opțiuni la tariful de 127 lei/segment.

Bucuresti-Lyon-107-lei-Blue-Air

Descoperiți Lyon, Franța

București – Madrid de la 127 lei/segment cu Blue Air

O altă destinație mult îndrăgită de noi este Madrid. Pentru luna noiembrie, puteți găsi București – Madrid la 127 lei/segment, zboruri operate cu Blue Air. Am descoperit acest oraș cosmopolit în 2013, într-un weekend de primăvară. Vă invit să-l descoperiți și voi. Probabil că multe lucruri s-au schimbat din 2013 și până astăzi, dar nu și obiectivele turistice :).

Bucuresti-Madrid-127-lei-Blue-AirWIZZ AIR

București – Budapesta de la 69 lei/segment cu Wizz Air

În toamna acestui an, Wizz Air va relua zborurile pe ruta București – Budapesta. În urma unor verificări, am găsit bilete de la 69 lei/segment.

Bucuresti-Budapesta-69-lei-Wizz-Air

Descoperă Budapesta, Ungaria

Cluj-Napoca – Malaga de la 129 lei/segment cu Wizz Air

O altă destinație atractivă din Spania este Malaga. Iar pentru cei din Cluj, Andaluzia e la 129 lei/segment distanță.

Cluj-Malaga-129-lei-Wizz-Air

Descoperă Malaga

NOTĂ: Oferta este limitată. Simulările sunt cu rol orientativ. Prețurile au fost validate la data publicării acestui articol. Airlinestravel.ro nu răspunde de modificările operate de companiile aeriene.

Leave A Reply

Your email address will not be published.