5 oferte pentru 1 Mai / Paşte 2016. 5 hoteluri cu all inclusive

0 480

Mai sunt câteva zile până la Sfintele Paşti 2016, una dintre cele mai importante sărbători de peste an. Anul acesta, Învierea Domnului va fi sărbătorită în aceeaşi zi cu Ziua Internațională a Muncii, pe 1 Mai. Totodată, la 1 Mai se va da startul şi sezonului estival pe litoralul românesc.

paradis-tours-reduceri

Conform tradiţiei, românii întâmpină 1 Mai la mare. Litoralul românesc este pregătit să vă întâmpine cu cele mai atractive oferte. Pregătirile pentru minivacanţa de 1 mai continuă! Unităţile de cazare sunt pregătite cu bucate tradiţionale, iar cluburile sunt pregătite să dea startul la distracţie! Vremea se anunţă frumoasă, iar tarifele sunt pentru toate buzunarele.

Citiţi: 5 hoteluri all inclusive pe litoralul românesc, în 2016

Mai jos aveţi 5 recomandări AirlinesTravel pentru o vacanţă de 1 Mai / Paşte 2016!

1. Hotel 2D Resort & Spa – Neptun vă aşteatptă cu oferte SPA-ntastice, o gamă completă de terapii wellness şi servicii ALL INCUSIVE. Tarifele pornesc de la 52 ron/pers/zi (rezervări efectuate şi achitate până la 30.04.2016).

Hotel-2D-Neptun

2. Hotel COCOR – Olimp, locul unde puteţi evada din stresul vieţii cotidiene si să pătrundeţi într-o oază de linişte. Spa-ul oferă programe individuale pentru înlăturarea stresului, pentru detoxifierie, dar şi pentru recăpătarea energiei. COCOR SPA oferă o selecţie de tratamente de la cele tradiţionale până la cele contemporane, toate fiind croite pe dorinţele şi nevoile fiecarui turist.

3. Hotel AFRODITA – Venus oferă turiştilor ocazia de a admira frumuseţea Mării Negre într-un cadru de lux. Hotelul oferă un mixt elegant între liniştea Mării Negre, farmecul grădinilor englezeşti şi modernul art-deco. Profitaţi de oferta MAXI EARLY BOOKING pentru pachetele all inclusive.

4. Hotel SIRENA – Saturn vine cu oferte atractive pentru cei ce doresc să sărbătorească 1 Mai / Paşte 2016 alături de familie. Hotelul oferă 3 stele curate şi relaxante. Însă turiştii pot beneficia de facilităţile staţiunii Saturn. Situată lângă Mangalia, Staţiunea Saturn constituie o adevarata oportunitate de distracţie şi de relaxare. Plaja cu nisip fin este amenajată pe malul a 4 golfuri protejate de 5 diguri. Izvoarele cu ape hipotermale din zona, fac din Saturn şi o staţiune balneo.

5. STEAUA DE MARE – MEDUZA /DELFINUL – Eforie Nord, un complex hotelier bun pe care să-l luaţi în calcul când vă plănuiţi vacanţa pe litoralul românesc. Pentru 1 mai / Paşte 2016, Complexul Steaua de Mare a pregătit un pachet special, care cuprinde 3 nopţi de cazare, Brunch Pascal, şedinţe gratuite de Kinetoterapie, acces în bazinul Aqvatonic şi multe alte servicii.

Citiţi: 3 parcuri de distracţii pe litoralul românesc, în 2016

Paradis Vacanţe de Vis prelungeşte MAXI EARLY BOOKING, tarifele fiind reduse cu până la 35% pentru rezervările făcute până la 30.04.2016!

Leave A Reply

Your email address will not be published.