3 parcuri de distracţii pe litoralul românesc, în 2016

1 2.911

Călătoresc de multă vreme, dar de 4 ani o fac mai des şi mai documentat. Recunosc faptul că marea nu e punctul meu forte. Am originile în Dobrogea, născut şi crescut pe malul Dunării, la câţiva zeci de kilometri de mare.


Dar asta nu înseamnă că o ignor total. Vara îmi place să-mi petrec câteva zile la malul mării, să mă scald în căldura razelor de soare, să ma relaxez, dar şi să mă distrez.

3 parcuri de distractii pe litoral

Oricât de mult am călători, uneori avem nevoie şi de o vacanţă în care să nu facem nimic. În astfel de momente, prefer hoteluri all inclusive şi parcuri de distracţii.

În ultimii ani, litoralul românesc a început să prindă viaţă, să aibă o dezvoltare dinamică, iar investitorii să aloce resurse şi pentru activităţi de divertisment. Au început să înţeleagă că marea nu înseamnă doar stat la plajă şi cazare. Turiştii au nevoie de activităţi diverse. Venim în sprijinul vostru cu recomandarea a 3 parcuri de distracţii pe care să le încercaţi în 2016.

PARADIS Land – Parc de aventura in Neptun

Paradis Land

Primul pe listă este PARADIS Land – Parc de aventură Neptun – pentru că este altceva la malul mării. Este o provocare de a face mişcare şi pentru a vă testa anumite limite. Parcul este amplasat în Neptun, în mijlocul pădurii Comorova. Au fost construite 11 trasee cu grade de dificultate diferite. Însă parcul poate fi un loc ideal de a petrec o zi cu prietenii şi pentru a practica diferite alte activităţi. Anul trecut am scris 5 motive pentru care să mergeţi la PARADIS Land, lucru neschimbat şi pentru 2016.

Eforie Aqua Park

Prezentare EFORIE AQUA PARK Eforie Nord pe videoguide.ro

În vara lui 2015, în cadrul unui tur pe litoralul românesc, am avut plăcerea să descopăr Eforie Aqua Park. Amplasat între Plaja Belona din Eforie Nord, Hotelul Europa şi Lacul Belona, Eforie Aqua Park este întins pe o suprafaţă considerabilă şi oferă motive de distracţie pentru aproximativ 4000 de persoane. Pentru 2016, Eforie Aqua Park vine cu o serie de îmbunătăţiri, printre care 2 noi tobogane de mari dimensiuni şi o nouă piscină tip jacuzzi. Vor continua seria evenimentelor inedite condimentate cu invitaţi speciali şi show-uri incendiare. În incinta Eforie Aqua Park veţi găsi şi restaurante, terase şi baruri.

Aqua Magic Mamaia

Aqua Magic Mamaia rămâne una dintre principalele atracţii de pe litoralul românesc. Nu este nou, dar este vizitat de zeci de mii de turişti datorită atracţiilor sale. Nu-l rataţi nici în 2016. Este considerat raiul copiilor, dar şi parcul de distracţii pentru „copiii” mai mari.

Aqua-Magic-Mamaia

Pentru mai multe informaţii, apelaţi cu încredere la Paradis – Vacanţe de vis şi profitaţi de oferte.

Tot la capitolul distracţie: Herghelia de la Mangalia, Telegondola din Mamaia sau Delfinariul din Constanţa.

Leave A Reply

Your email address will not be published.