Avion intarziat? Zbor anulat? >>Solicita acum despagubiri<< pentru zborul
intarziat sau anulat! Poti obtine pana la 600€!

5 gadgeturi practice şi utile în călătoriile tale

1 517

Cu toţii ne dorim să călătorim şi să descoperim noi destinaţii, oraşe, ţări, culturi şi oameni. Călătorim în interes de serviciu sau pentru relaxare. În funcţie de timpul avut la dispoziţie, alegem sejururi, circuite sau city break-uri.

Însă indiferent de tipul călătoriei, din bagajul nostru nu lipsesc gadgeturile, aceste instrumente care ne fac viaţa mai uşoară (aparent). Pentru că avem revoluţia preţurilor la eMAG, Airlinestravel vă recomandă 5 gadgeturi practice şi utile în călătorie.

Telefonul mobil a ajuns să fie parte din noi, să fie obiectul indispensabil din viaţa noastră. Petrecem foarte multe ore cu telefonul mobil în mână, majoritatea timpului fiind dedicat pentru acţiuni în mediul virtual: socializare, business, cumpărături online, presă, documentare etc. Multe dintre acestea au ajuns să fie folosite şi pe post de aparate foto. Cu toţii ştim că smartphone-ul a ajuns o extensie a mâinii. Dacă doriţi să vă reînnoiţi acest gadget, noi recomandăm: LG G2 Mini 4G; Huawei Ascend P7; Apple iPhone 5S.

Tabletele sunt practice şi uşor de luat în călătorii. Sunt micuţe, nu atârnă greu la bagaj şi puteţi să le folosiţi pentru divertisment, internet şi chiar business. Când aveţi o călătorie de o zi sau un city break, tableta poate fi un instrument foarte util. Pentru cei interesaţi de tablete şi în funcţie de buget şi nevoile fiecăruia, recomandăm: Asus MeMO Pad 7; Lenovo IdeaPad Yoga B6000; Samsung Galaxy Note N8000.

Acumulatori externi, aceşti prieteni de nădejde când bateria telefonului nu ţine nici măcar o zi. De ceva timp, noi folosim în călătorii o astfel de baterie – Prestigio Power Bank de 8000 mAh. Este foarte practică, uşor de cărat şi mă bazez mereu pe ea. Aşa pot să stau liniştit şi să nu duc grija bateriei de la smartphone. Pentru cei interesaţi de aceste gadgeturi, recomandăm: Promate Cigar, 5200mAh; Promate STORM, 15600mAh; Moshi IonBank 10K, 10000mAh.

Hard disk-ul extern este un gadget de luat în bagaj. Poate nu mereu veţi avea nevoie de spaţiu suplimentar de stocare a informaţiilor, dar e bine să fie. Tabletele şi smartphone-urile sunt limitate la acest capitol, aşa că un hard disk extern poate fi util. Puteţi să-l încărcaţi cu ce informaţii doriţi şi să le aveţi la un click distanţă. Pentru cei interesaţi de acest tip de gadget, recomandăm: WD Elements Portable, 1TB; Toshiba Stor.E Basics, 1TB; Seagate Expansion 1TB.

eBook Reader poate fi un partener de drum foarte bun. În avion, tren sau autocar, puteţi să vă bucuraţi de cărţile preferate în format electronic. Recomandăm: eBook Reader Pocketbook Touch 622; eBook Reader Kindle 6 inch; Ebook Reader Prestigio Kite 3664.

(Foto cover: www.hotelclub.com)

1 comentariu
  1. Mihai says

    Acumulatorul extern este cu adevarat ceva indispensabil! 😀

Leave A Reply

Your email address will not be published.