5 aplicații și editoare video gratuite pentru Android

0 671

De câțiva ani, telefonul este singurul aparat foto/video pe care-l am în călătorii. De fapt am două smartphone-uri cu Android: ASUS ZenFone 7 și ASUS Rog Phone 5. Astfel, toate materialele multimedia pe care le realizez sunt făcute cu aceste gadgeturi și, totodată, sunt editare direct pe telefon.

În articolul acesta vom vorbi despre editoarele video. Există atât de multe editoare video gratuite pentru smartphone-ul Android încât e greu să alegi doar unul. Eu am testat mai multe până când m-am oprit asupra editorului InShot, doar că eu am avansat la versiunea plătită. Însă cu siguranță sunt și alte aplicații

Aplicații și editoare video gratuite

În acest articol, am selectat 10 dintre cele mai bune aplicații și editoare video GRATUITE pentru sistemul Android, inclusiv Vlogit, FilmoraGo, VivaVideo, Quik Video Editor, KineMaster, Funimate, Magisto, WeVideo, AndroVid, Adobe Spark și VidTrim Pro.

FilmoraGo pentru Android

Dacă doriți un instrument bun pentru editat videoclipurile și fișierele media filmate cu telefonul Android, atunci FilmoraGo Video Editor este unul dintre cele mai bun aplicații și editoare GRATUITE. Are aproape toate funcționalitățile de editare de care poți avea nevoie de la un program de editare. 

Vă permite să mixați imagini, video și coloane sonore. Totodată, puteți face câteva editări de bază, cum ar fi tăierea/imbinarea/decuparea/rotirea videoclipurilor și adăugarea de muzică pe fundal sau voce. Există efecte speciale grozave disponibile în APP, cum ar fi efecte de suprapunere și de filtrare, efecte de text și titlu animat, elemente animate etc. Cu interfața intuitivă și ușor de utilizat, nu veți avea probleme când editați videoclipurile în FilmoraGo și le distribuiți pe rețelele sociale.

FilmoraGo are și o variantă PRO care costă 14.99 lei/lună sau 74.99 lei/an. Avantaje versiunea PRO: fără reclame, eliminare watermark, export video la 1080p, peste 500 de stickere și templateuri.

VivaVideo pentru Android

VivaVideo este unul dintre cele mai bune programe de editare video. Cu storyboard-ul, puteți importa, edita și decupa videoclipurile cu ușurință, apoi adăugați efecte, filtre, diferite efecte, text și titluri, făcând videoclipul cu aspect profesional. Poate fi distribuit cu ușurință pe rețelele sociale și către prieteni. VivaVideo gratuit va veni cu watermark și un timp limitat pentru videoclipul vostru.

VivaVideo are și versiunea PRO, care costă 59.99 lei/an. Aveți posibilitatea să folosiți aplicația în regim GRATUIT cu anumite funcționalități limitate sau free trial pentru trei zile cu toate funcționalitățile active, apoi plătiți abonamentul.

Quik Video Editor pentru Andoird

Quik Video Editor este aplicația oficială de la GoPro. Este una dintre cele mai simple moduri de a crea videoclipuri frumoase cu doar câteva atingeri. Doar selectați imaginile și clipurile video preferate de pe telefonul cu Android, iar apoi aplicația va analiza și va crea un scurt videoclip pentru voi. Puteți adăuga, de asemenea, efecte de tranziție, titluri, filtre, muzică și multe altele pentru a vă face videoclipul mai creativ și unic și apoi să îl distribuiți cu ușurință prietenilor.

Quik Video Editor are varianta GRATUITĂ, dar și una PRO, care costă 49.99 lei/an. Posesorii de camere GoPro pot avea anumite avantaje.

KineMaster pentru Android

KineMaster este un instrument complet de editare video. Are cronologie multitrack cu suport complet drag-n-drop, care vă permite să importați cu ușurință diferite tipuri de fișiere media și să le mutați cu degetul. De asemenea, este echipat cu opțiuni de editare video și o gamă largă de instrumente pentru îmbunătățirea calității video. Adăugarea de tranziții, texte și voce sunt, de asemenea, disponibile.

KineMaster are și o variantă PRO, a cărui preț este de 117.99 lei/an. Evident, varianta PRO vine la pachet cu mult mai multe funcții pentru editarea video, eliminarea watermark și multe altele.

InShot pentru Android

Eu folosesc InShot pentru că este intuitivă, ușor de utilizat și vine la pachet cu numeroase avantaje în editare. Poți insera fotografii, texte, animații. Exportă în diferite formate în funcție de rețelele sociale folosite. Un video se poate decupa, tăia, lipi, suprapunere cu voce și muzică etc.

Am ales varianta PRO pentru că vine la pachet cu diferite efecte speciale și animate, o colecție amplă de melodii, dispare watermark etc.

În opinia mea, merită să investim în astfel de aplicații și unelte care ne pot ușura munca în social media! Tu ce aplicații și editoriale folosești pentru a edita fotografiile și filmulețele?

Leave A Reply

Your email address will not be published.