3 pasageri răniţi în zborul 3720 al companiei American Eagle

0 422

Articol scris de Maria Vasiliu!Miercuri, 16 ianurie 2013, pasagerii unui zbor al companiei aeriene American Eagle au suferit accidentări din cauza turbulenţelor, au declarat oficialii din Chicago.

Trei pasageri aflaţi la bordul unei aeronave American Eagle, zborul 3720, au acuzat leziuni la cap, unul dintre ei fiind transportat direct la spital, conform declaraţiilor de pe Twitter a Departamentului de Pompieri Chicago. Ceilalţi doi pasageri au refuzat categoric tratament.

American_Eagle_crj700-1

„Aeronava, care venea de la New Orleans, avea 26 de pasageri si patru membri ai echipajului la bord atunci cand a fost lovita de turbulente, in timp ce cobora de la altitudinea de 31.000 FT la 29.000 FT. Semnul pentru centura de siguranta nu era in functiune”

, a declarat purtatorul de cuvant al American Airlines, Mary Frances Fagan pentru NBC News.

American Eagle este un operator de transport regional care opereaza zboruri pentru American Airlines. Avionul, un Bombardier CRJ-700, a aterizat fără probleme pe Chicago O’Hare International, la 09:31 ora locală.

De aici tragem concluzia că este bine să punem centura de siguranţă la turbulenţe şi fără să fie afişat semnalul. Puţină prevenire nu strică nimănui.

Leave A Reply

Your email address will not be published.