blankblank

A 25-a bază Wizz Air a fost deschisă la Kutaisi, Georgia

0 1.165

Wizz Air a deschis a 25-a bază din rețeaua operațională, în Kutaisi, Georgia. WIZZ a alocat aeroportului din Kutaisi o aeronavă Airbus A320 de ultimă generație și a început să opereze șapte noi rute cu prețuri reduse spre destinații atractive ca Berlin, Dortmund și Munchen Memmingen în Germania, Larnaca în Cipru, Milano în Italia, Sofia în Bulgaria și Salonic în Grecia.

Baza Wizz Air la Kutaisi, Georgia

Cu aceste noi destinații, WIZZ oferă acum 11 rute la preț redus, spre 8 țări, din Kutaisi. De asemenea, WIZZ oferă 70 de destinații de la bazele sale din Budapesta, Katowice, Sofia, Vilnius și Varșovia – ceea ce va însemna pentru pasagerii din Georgia oportunitatea de a călători în toată Europa, la cele mai mici prețuri.

baza-wizz-air-kutaisi

Primul zbor din Kutaisi a decolat în 2012 și, de atunci, peste 600.000 de pasageri au zburat din și spre Georgia. Operațiunile WIZZ nu numai că oferă o conexiune avantajoasă între Georgia și restul Europei, dar stimulează, de asemenea și locurile de muncă din industriile de aviație și turism. În 2015, Wizz Air a transportat mai mult de 125.000 de pasageri pe rutele sale din Kutaisi, ceea ce înseamnă susținerea a aproximativ 100 de locuri de muncă la nivel local*.

Baza WIZZ din Kutaisi reprezintă o investiție de 98 de milioane de dolari și va crea 36 de locuri de muncă directe în companie. Echipajul de bord local Wizz Air este instruit la cele mai înalte standarde – ceea ce se traduce prin experiențe extraordinare la fiecare zbor WIZZ.

CELE MAI NOI DESTINAȚII WIZZ DIN KUTAISI

Destinația Zilele de operare Data de începere Tarife pornind de la
Berlin luni, vineri 23 septembrie 24,99 de euro
Dortmund miercuri, duminică 25 septembrie 19,99 de euro
Larnaca marți, sâmbătă 24 septembrie 9,99 de euro
Milano Malpensa miercuri, duminică 25 septembrie 14,99 de euro
Munchen Memmingen luni, vineri 23 septembrie 19,99 de euro
Sofia marți, sâmbătă 24 septembrie 9,99 de euro
Salonic marți, sâmbătă 24 septembrie 14,99 de euro

 

Leave A Reply

Your email address will not be published.