blank

20 de avioane Boeing 787 Dreamliner pentru Bamboo Airways

Pe 25 iunie 2018, Boeing și Bamboo Airways au semnat un angajament pentru 20 de avioane Boeing 787 Dreamliner. Contractul este în valoare de 5.6 miliarde de dolari, sumă calculată la prețul de listă pentru Boeing 787-9 Dreamliner.

0 593

Boeing și Bamboo Airways au anunțat un angajament pentru 20 x 787-9 Dreamliner, contract în valoare de 5.6 miliarde de dolari, calculat la preț de listă. Anunțul a fost făcut în cadrul unei ceremonii de semnare al acordului, la care au asistat Vuong Dinh Hue, vicepremierul Vietnamului, și Nazak Nikakhtar, secretar adjunct în cadrul Departamentului de Comerț al SUA, Administrația Comerțului Internațional.

Ca parte a acordului, Bamboo Airways a completat cerința de depozit la jumătatea lunii iunie pentru a rezerva cele 20 de avioane, care vor fi livrate din aprilie 2020 până în 2021.

Boeing 787 Dreamliner pentru Bamboo Airways

Bamboo Airways este o nouă companie aeriană, care va debuta cu zboruri din Hanoi, Vietnam, în 2019. Transportatorul vietnamez intenționează să ofere zboruri în Vietnam, apoi să-și extindă rețeaua spre Asia de Nord-Est, cum ar fi China, Coreea și Japonia.

Bamboo Airways este deținută în întregime de către FLC Group, o companie multi-industriașă vietnameză, care se concentrează pe aviație, imobiliare, stațiuni, agricultură și golf.

Leave A Reply

Your email address will not be published.