blank

13 ani de zboruri Wizz Air

Astăzi, Wizz Air sărbătorește 13 ani de la primul zbor și marchează evenimentul printr-o promoție atractivă!

0 1.140

Pe 19 mai, dar în urmă cu 13 ani, Wizz Air a operat primul zbor comercial. În cei 13 ani de zboruri, WIZZ a devenit cea mai mare companie aeriană low-cost din Europa Centrală şi de Est şi a atins importante repere.

Pasagerii Wizz Air se pot bucura de aniversarea WIZZ şi pot descoperi cele 141 de destinaţii speciale de-a lungul întregii reţele Wizz Air cu preţuri scăzute, cu reducerea de până la 30%* valabilă în această zi, pentru rezervări noi, realizate până la miezul nopţii, pentru toate rutele.

Zboruri Wizz Air

Wizz Air anunţă astăzi şi câştigătorii primei ediţii WIZZ Youth Challenge, prima competiţie internaţională de studii de caz iniţiată de companie. Din cele 978 de echipe care s-au înscris în competiţie, cele mai bune 40 şi-au prezentat proiectele în faţa unui juriu format din echipa de management Wizz Air şi experţi şi diferite domenii. Echipa câştigătoare este din Croaţia şi a fost recompensată cu bilete nelimitate în întreaga reţea WIZZ, timp de un an de zile.

Owain-Jones-WIZZ-Chief Corporate-Officer-premiaza-castigatorii

Wizz Air crede că munca trebuie echilibrată cu într-un stil de viaţă activ şi tocmai din acest motiv compania susţine mai multe competiţii internaţionale de alergare de-a lungul Europei, în oraşe precum Cluj-Napoca, Kosice şi Skopje. Mai mult de 35.000 de alergători din peste 50 de ţări au luat parte deja la competiţiile de alergare Wizz Air în 2017, iar oraşe precum Budapesta, Kiev sau Sofia se pregătesc pentru startul altora asemănătoare.

În ultimii 13 ani, flota WIZZ a zburat 1 miliard de kilometri, ceea ce s-ar putea traduce prin înconjurarea Pământului de 25.000 de ori şi a transportat aproape 135 de milioane de pasageri. Fiecare aeronavă din flota Wizz Air (81 de aeronave Airbus A320 şi A321) – una dintre cele mai tinere din Europa – a zburat, în medie, peste 12 ore în fiecare zi, iar împreună au operat aproape 880.000 de zboruri şi au petrecut mai mult de 1,4 milioane de ore în aer, ceea ce ar însemna 163 de ani zbor continuu.

13-ani-wizz-air

În prezent, Wizz Air oferă peste 500 de rute spre 42 de ţări, din 141 de aeroporturi, şi are una dintre cele mai diverse reţele dintre toate companiile low-cost din Europa, din Tenerife în vest până la Astana în est şi cu cea mai lungă rută existentă Katowice-Dubai de 4.639 de kilometri – şi încă 40 de noi rute ce vor începe să opereze în 2017.

În ultimele 12 luni, până la 30 aprilie 2017, peste 24 de milioane de pasageri s-au bucurat de oportunităţile de călătorie oferite de WIZZ. Zi şi noapte, aproape 3.300 de profesionişti în domeniul aviaţiei cu 42 de naţionalităţi diferite livrează servicii la bord, iar compania susţine peste 17.000 de locuri de muncă în industriile asociate din întreaga reţea.

La mulți ani, Wizz Air! La cât mai multe zboruri frumoase și la o rețea cât mai mare de destinații deservite!

Leave A Reply

Your email address will not be published.