100 de zboruri KLM au fost anulate din cauza furtunii, inclusiv din/spre București – 21 septembrie 2018

Pe 21 septembrie 2018, este anunțată o furtună în zona Aeroportului International Schiphol, Amsterdam. KLM a decis să anuleze 100 de zboruri europene.

0 71

Pe 21 septembrie 2018, a fost anunțată o furtună puternică în zona Aeroportului International Schiphol, Amsterdam. În aceste condiții, aeroportul va fi funcțional, dar nu se va mai putea lucra la capacitate maximă. Cu siguranță vor exista întârzieri și anulări de zboruri.

Ți-a întârziat avionul mai mult de 3 ore sau ți-a fost anulat zborul? Ai putea avea dreptul la o despăgubire de până la 600€!Solicită despăgubirea pentru anularea sau întârzierea zborului!

100 de zboruri KLM au fost anulate

Din cauza capacității reduse de operare, KLM a fost nevoită să anuleze 100 de zboruri europene. Pasagerii vor fi reprogramați pe alte zboruri disponibile sau vor putea beneficia de alte alternative puse la dispoziție de operatorul olandez.

zboruri-anulate-klm-furtuna-21-septembrie-2018

zboruri-anulate-klm-furtuna-21-septembrie-2018-1

Conform site-ului KLM, au fost anulate zborurile KL1375 / KL1376, de pe ruta București – Amsterdam. Celelalte 2 rotații din/spre București figurează ca fiind operate conform orar. Vă recomandăm să urmăriți site-ul KLM.com și să verificați disponibilitatea zborurilor dumneavoastră.

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Translate »