10% discount la biletele de avion TAP Portugal

0 488

TAP Portugal se ţine de promoţii. După ce a fost anunţată campania „Go after the sun” cu preţuri atractive spre destinaţii din Spania şi Portugalia, Airlines Travel şi TAP Portugal vă oferă 10% discount la achiziţionarea biletelor de avion de pe site-ul flytap.com/Romania.Reducerea se aplică tuturor rezervărilor efectuate pe site-ul companiei aeriene, pentru călătorii care încep din România către destinaţii ca: Barcelona, Bilbao, Casablanca, Faro, Funchal (Madeira), Lisabona, Madrid, Malaga, Marrakech, Porto, New York, Rio de Janeiro, Salvador de Bahia, Sevilla.

Unde trebuie sa introduceti codul
Unde trebuie sa introduceti codul

Oferta este valabilă pentru biletele achiziţionate până la data de 31 ianuarie 2013, iar călătoriile efectuate până la data de 15 martie 2013, în limita locurilor disponibile. Pentru a beneficia de reducere, trebuie să introduceţi codul TAPPROMORO la momentul efectuării rezervării. Dacă nu băgaţi codul când faceţi rezervare, nu se poate aplica discountul şi nici nu se poate rambursa ulterior contravaloarea reducerii.

Atenţie! Discountul de 10% este calculat din preţul biletului de avion fără taxele de aeroport. Aşa că probabil nu o să vedeţi o reducere substanţială pe un zbor spre Lisabona, dar cu siguranţă se poate simţi o reducere la buzunar dacă zburaţi spre destinaţiile participante din Statele Unite, Brazilia, Spania etc.

Daţi vestea mai departe! Poate cineva doreşte să zboare într-una din destinaţiile menţionate mai sus şi astfel îi oferim şansa să se bucure de promoţie!

Leave A Reply

Your email address will not be published.