10 ani de Wizz Air şi o promoţie: cumperi două bilete şi plăteşti doar unul

14 631

Pe 19 mai 2014, Wizz Air aniversează 10 ani de la primul său zbor din Katowice, sudul Poloniei, către Londra Luton, ce a avut loc în 19 mai 2004. Wizz Air a fost creată cu ambiţia de a face zborul mult mai accesibil locuitorilor din Europa Centrală şi de Est. Până în 2013, Wizz Air a transportat 69 milioane de pasageri în total. Compania are o reţea de peste 300 de rute şi 96 de destinaţii în 35 de ţări. În anul fiscal 2014, Wizz Air a transportat 13,9 milioane de pasageri şi aşteaptă tot mai mulţi la bordul aeronavelor sale în anii care vor urma.

Pentru a marca acest moment special şi pentru a-şi arăta aprecierea pentru toţi clienţii săi, Wizz Air oferă fiecare al doilea loc gratuit pentru rezervările făcute pe wizzair.com pe orice rută până la miezul acestei nopţi.

Puteți beneficia de această promoție doar dacă achiziționați două sau mai multe locuri în același timp în cadrul aceleiași rezervări și pentru același zbor al companiei Wizz Air Ungaria Ltd. (W6) sau Wizz Air Ukraine Airlines LLC (WU).

Unul din cele două locuri cumpărate va fi gratuit, până la un număr maxim de 5 locuri gratuite pentru o rezervare. „Gratuit” înseamnă că nu veți plăti costul biletului, inclusiv taxe sau alte costuri obligatorii și bagajul mic de cabină (dimensiuni maxime: 42*32*25) (dar se exclude taxa de administrare) pentru locul gratuit. Mai multe informaţii despre promoţia aniversară Wizz Air.

Am făcut şi o simulare pe ruta Bucureşti – Barcelona. Ideea e că trebuie să vă apară 2=1. Nu puteţi cumpăra două bilete pe o simulare făcută pentru o persoană. Trebuie de la început să selectaţi numărul de persoane, faceţi căutările şi oferta se activează. Preţul pe care îl plătiţi e cel tăiat plus 30 de lei/segment (taxa de administrare pentru al doilea bilet).

bucuresti_barcelona

Ca să verificaţi oferta, faceţi o simulare şi pentru o persoană. Cred că tariful afişat va fi aproximativ la fel cu 2=1.

Jόzsef Váradi, CEO Wizz Air a declarat:

“Sunt foarte mândru de acest moment important. Am ajuns aici după 10 ani de muncă susţinută şi datorită echipei noastre de profesionişti. Cei 10 ani înseamnă creştere rapidă, inovaţie permanentă, iar pentru clienţii noştri înseamnă libertatea de a călători şi de a se bucura de noi experienţe şi oportunităţi. Întrând în noua decadă, Wizz Air şi echipa sa vor continua să provoace competitorii şi să ofere tarife mici şi servicii excepţionale. Aş dori să mulţumesc astăzi tuturor clienţilor pentru loialitate şi pentru că fac parte din călătoria incredibilă Wizz Air”.

14 Comentarii
 1. Sorin Rusi says

  Ai facut simularea logat in Wizz Club sau nu?

  Pai e ok. Tariful taiat este de fapt tariful intreg pentru o persoana, fara a fi membru Wizz Club sau ceva de genul. Deci tie iti calculeaza la tariful intreg taiat si acela e valabil pentru o persoana. Daca faci o simulare pentru o persoana, pentru aceeasi perioada, o sa vezi ca ai aproximativ acelasi tarif…probabil cam cu 40-50 de lei mai mic fata de ce ai acum pentru 2=1

 2. Sorin Rusi says

  Ia sa te loghezi in Wizz Discount Club, daca esti membru, si ai sa ai alte tarife :).

 3. Sorin Rusi says

  Plus ca tariful pentru Malta de 800 si ceva de lei pentri doua persoane e foarte bun. Air Malta are tarife de start de la 250 EUR de persoana dus-intors.

  Deci profita pentru ca ai promotia activa…E ok!

 4. Sorin Rusi says

  Fa o simulare pe o persoana, pe aceeasi perioada…si spune-mi ce tarif ai. O sa vezi ca e acelasi tarif pe care il ai si cand faci 2=1.

  1. Radu says

   Da, ai dreptate. Doar ca nu intelegeam matematica lor. In rest, preturile sunt bune, nimic de zis.

   1. Sorin Rusi says

    Pretul taiat e cel pe care tu il platesti in mod normal, dar cel netaiat iti arata cam la ce cost/persoana cumperi in baza promotiei :).

    Si se scade un 30 de lei…Nu stiu modulul prin care au introdus aceasta promotie de dau atatea calcule si virgule, dar ca sa ma conving..am facut simulare si pentru o persoana, avand cam acelasi tarif ca la simularea pentru 2=1 :).

    1. Sorin Rusi says

     Nu pot spune ca au pretul mai mic sau mai mare fata de o perioada. Sunt multi factori care duc la cresterea preturilor pentru biletele de avion…Dar daca ati gasit un pret bun pentru 2=1, atunci profitati 😀

 5. Radu says

  Mda, pacat ca la efectuarea rezervarii nu se aplica miraculoasa reducere. Am mai pierdut si o ora la cat de infect le merge site-ul. Halal promotie! Bleah 🙁

  1. Sorin Rusi says

   Nu se pastreaza costul din cautare? Se dubleaza?

   1. Radu says

    Dap. Iar site-ul merge infect. Am pierdut o ora sa fac o rezervare in speranta ca la final imi va arata costul la jumatate. Dar nu a mers 🙁

    1. Sorin Rusi says

     Da, site-ul merge foarte greu. Fiind o campanie generala, probabil ca au foarte multe accesari.

     Legat de pret, la mine a pastrat tariful din simulare pana la final…O mai da erori :(. Cred ca au dat drumul la campanie fara toate verificarile…

     1. Radu says

      Hmmm…
      Poftim:

     2. Radu says

      Am incercuit gresit la retur, dar ideea se intelege

 6. Radu says

  Pai nu e ok, ca imi arata pretul intreg taiat si pretul la jumatate netaiat (pana aici, totul pare in regula), dar in dreapta, la rezumat, imi arata de fapt preturile alea taiate. Deci unde e reducerea? Si acelasi pret (ala intreg) mi-l baga si la facturare. Si da, eram logat in contul meu, iar la conditiile campaniei nu scrie ABSOLUT nimic legat de Wizz Club (sau nu mai vad eu bine?).

Leave A Reply

Your email address will not be published.