Cumperi de la eMAG, FashionDays, elefant.ro, Libris.ro prin link-urile noastre de afiliere și ajuți la finanțarea site-ului airlinestravel.ro. Nu te costă nimic în plus, însă pe noi ne ajută să dezvoltăm acest proiect. Mulțumim!

Zboruri anulate sau întârziate? >>Solicita ACUM despagubiri<< pentru zborul întârziat sau anulat și poți primi până la 600€ despăgubire!

Zborurile TAROM dintre Romania si Israel raman suspendate pana in septembrie

0 815

Autorițările din Israel au extins restricțiile de călătorie până la 1 septembrie 2020. Ca urmare a extinderii restricţiilor de călătorie impuse de către autorităţile israeliene, TAROM va menţine suspendarea operării zborurilo către și dinspre Tel Aviv pȃnă la acea dată.

TAROM suspenda zborurile Romania – Israel

Vă vom ține la curent cu informaţii privitoare la reluarea operării pe această rută de îndată ce acestea vor apărea.

Biletele deja achiziționate pot fi reprogramate pentru date viitoare de călătorie, fără taxe de modificare. De asemenea, există și posibilitatea restituirii contravalorii acestora.

Modificările se pot face în 12 luni de la data emiterii biletelor. Tocmai de aceea, vă rugăm să contactaţi agentul emitent al biletului dumneavoastră.
Ȋn cazul în care biletele au fost achiziţionate pe site-ul TAROM sau într-o agenţie TAROM, vă rugăm să vă adresaţi la: [email protected] sau [email protected]

Leave A Reply

Your email address will not be published.