Zborurile KLM din / spre Romania au debutat in 1965

0 386

Pe 7 octombrie 2019, am sărbătorit 100 de ani de KLM. Centenarul Koninklijke Luchtvaart Maatschappij (KLM) a fost sărbătorit și la București, în prezența domnilor Thijs Komen – General Manager Air France KLM pentru Europa Centrală, Alpi și zona Balcanilor, Alexandru Dobrescu – Country Manager Romania și Razvan Radut – Sales Manager Air France – KLM Romania.


M-am bucurat să fiu prezent la aniversarea KLM, aceasta fiind prima companie aeriană cu care am zburat în afara granițelor României. În urma primelor zboruri la bordurile avioanelor KLM, a apărut ideea site-ului AirlinesTravel.ro. Iată că transportatorul aerian olandez a ajuns la 100 de ani, iar AirlinesTravel.ro se află în al 8-lea an de online.

Prezența KLM in Romania

klm-romania

Dar să revenim la KLM și la operațiunile sale în România. KLM a debutat pe ruta Amsterdam – București pe 31 martie 1965. Iată că au trecut 54 de ani și transportatorul olandez continuă să opereze 2 zboruri zilnice în sezonul de iarnă și 3 zboruri zilnice în sezonul de vară. Plus zborurile operate în parteneriat cu TAROM.

Aproximativ 75% – 80% dintre pasagerii români călătoresc spre destinații intercontinentale, dintre care cele mai cerute sunt America și Asia, cu prețuri începând de la 500 euro.

La multi ani, KLM!

Leave A Reply

Your email address will not be published.