Zborurile EL AL, pe ruta Tel Aviv – București, vor fi reluate din 3 decembrie 2020

2 569

EL AL a început să-și extindă tot mai mult rețeaua operațională. După 6 luni de pauză, EL AL a început să opereze zboruri cargo, iar din octombrie a început să opereze și zboruri cu pasageri.În lunile octombrie – noiembrie, EL AL va zbura în Europa spre Atena, Paris, Frankfurt, Amsterdam, Londra, Kiev, Belgrad și Zurich. Toate celelalte zboruri zboruri sunt suspendate până la 30 noiembrie.

Aruncând o privire în sistemul de rezervări EL AL, am observat că primul zbor spre București va fi pe 3 decembrie. Și asta nu e tot. Începând cu 3 decembrie, EL AL va opera zboruri în zilele de  luni, joi, vineri, duminică.

Tel Aviv – București cu EL AL

LY573 Tel Aviv 07:00 – 09:45 București
LY574 București 11:00 – 13:35 Tel Aviv

Pe lângă scăderea numărului de zboruri, EL AL a redus și capacitatea de transport prin introducerea aeronavei Boeing 737-800. În vremurile bune pre-pandemie, EL AL zbura la București cu Boeing 737-900 și chiar aeronave widebody.

Noi sperăm ca aceste zboruri să fie reluate la data respectivă, fără alte blocaje și amânări. Dar nu știm ce va fi până în luna decembrie, pandemia de COVID-19 fiind foarte dinamică peste tot în lume.

*Rutele și orarul zborurilor sunt stabilite de companiile aeriene în corelație cu legile și restricțiile impuse de autorități.

**Site-ul AirlinesTravel nu se face responsabil de modificarile operationale, de zboruri sau de biletele de avion.

2 Comentarii
  1. Daniel says

    Orele sunt gresite….. TLV 7:00-9:45 OTP si OTP 11:00-13:35 TLV

    1. Sorin Rusi says

      Corect! Le-am inversat 🙂

Leave A Reply

Your email address will not be published.