Zborul British Airways BA3271, Londra – Dusseldorf, a ajuns la Edinburgh

0 164
Avion intarziat? Zbor anulat? >>Solicita acum despagubiri<< pentru zborul intarziat sau anulat. Poti avea dreptul pana la 600€.
()

Pe 25 martie 2019, pasagerii zborului British Airways BA3271, de pe ruta Londra City – Dusseldorf, au ajuns în Edinburgh, Scoția.

Zborul a fost operat de WDL Aviation cu avionul BAe 146-200 (D-AMGL). Aeronava a decolat de la Aeroportul Londra City, la ora 07:45, și a aterizat la Edinburgh, în jurul orei 08:50.

Zborul British Airways BA3271

Pasagerii au realizat că au aterizat în destinația greșită când au văzut peisajul. Nu era cel obișnuit din jurul orașului nemțesc, Dusseldorf. Ba mai mult, însoțitorii de cabină i-au anunțat că au aterizat la Edinburgh.

londra-dusseldorf-Edinburgh

Când au conștientizat eroarea, piloții au făcut realimentare la Edinburgh și au decolat spre destinația finală, Dusseldorf. Au decolat din Scoția, la 10:50 și au aterizat în Germania, în jurul orei 13:00.

zborul-BA3271-londra-dusseldorf-eronat-edinburgh

British Airways a confirmat incidentul. Devierea spre destinația greșită a fost un accident, documentele de zbor fiind eronate. Există o anchetă în desfășurare pentru a elucida misterul.

Inițial am crezut că a fost o știre falsă, în avans de 1 aprilie. Dar nu, chiar a eixstat acest zbor cu date eronate. Deocamdată nu există o explicație oficială cum de a fost posibil.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.