blank

„Women in aviation” – expoziţie fotografică pe Aeroportul Henri Coandă

0 807

Lansată în ianuarie pe aeroportul din Dubai, expoziţia fotografică „Women in aviation” a făcut „escală” în Bucureşti, fiind găzduită de Aeroportul Henri Coandă în perioada 8-24 martie, după care îşi va continua periplul aeronautic, timp de 3 ani, pe alte aeroporturi din lume, următoarele fiind Moscova şi Vilnius.

Women in aviation

Inaugurarea expoziţiei internaţionale Women in Aviation la Aeroportul Internaţional Henri Coandă Bucureşti a constituit cel mai bun prilej de întâlnire pentru reprezentantele segmentului feminin din aviaţia română. Şi, deoarece Compania Naţională Aeroporturi Bucureşti celebrează, în luna martie, femeia, anul acesta, tradiţia s-a extins prin găzduirea unui eveniment cu renume internaţional.

Smaranda Braescu
Smaranda Braescu

Inaugurarea expoziţiei „Women in aviation” nu ar fi putut avea loc într-o altă zi, cu o mai mare simbolistică pentru femeie, decât ziua de 8 Martie. Astfel, şase panouri cu imagini și informații din istoria aviației internaționale (prezentări succinte ale femeilor importante din aviația internațională, informaţii despre dezvoltarea industriei aviatice din ultimii 100 de ani) și alte trei panouri de prezentare a punctelor feminine de referinţă din aviația română, cum ar fi Elena Caragiani, Marina Ştirbei, Smaranda Brăescu au ocupat noul Terminal Plecări al AIHCB.

De asemenea, cu sprijinul Fundaţiei Bartoc au fost expuse documente, fotografii şi medalii care au aparţinut celebrelor aviatoare.

În weekend, dacă aveţi drum prin Aeroportul Henri Coandă, nu rataţi expoziţia.

Leave A Reply

Your email address will not be published.