blankblank

Wizz TV în România: Bucharest – travel (video)

2 1.426

Wizz Air a lansat pe wizzair.com primul clip video WizzTV ce promovează un oraş din România. Wizz Air realizează clipuri video pentru a promova cele 95 de destinaţii atractive.

Clipurile video WizzTV sunt găzduite de Ambasadorii Wizz şi promovează destinaţiile în rândul pasagerilor şi al fanilor Wizz Air. În parteneriat cu TouristMirror, casă de producţie, clipurile video filmate high quality relevă pasagerilor experienţa călătoriilor WIZZ chiar înainte de călătorie sau de momentul rezervării.

Afaceri locale din destinaţiile recomandate îşi pot recomanda serviciile în cadrul WizzTV, iar clipurile sunt disponibile pe wizzair.com, în social media şi în aeroporturile selectate. Utilizatorii se pot familiariza astfel cu viitoarea destinaţie şi pot folosi informaţiile oferite de echipajul local, Ambasadorii Wizz, pentru a-i ghida la destinaţie.

Alice Ciucur Ambasadoare Wizz Air in Romania
Alice Ciucur Ambasadoare Wizz Air in Romania

Wizz TV în România

Daniel de Carvalho de la Wizz Air a declarat: “Suntem foarte încântaţi să lansăm Wizz TV în România. Clipurile video ale destinaţiilor promovează turismul în oraşele alese şi uşurează procesul de planificare al vacanţei pentru pasagerii Wizz Air. Echipajul nostru minunat, Ambasadorii Wizz Air oferă informaţii locale despre destinaţiile noastre iar prin intermediul acestor clipuri scurte ce conţin o mulţime de informaţii, călătoria dumneavoastră începe chiar înainte de a vă îmbarca într-una din aeronavele noastre noi Airbus A320! Wizzair.com oferă posibilitatea unui one stop shop pentru zborurile Wizz Air precum şi servicii de călătorie ale partenerilor noştri, cum ar fi servicii de închiriere maşini, cazare la hotel sau servicii de asigurare.”

Laszlo Marozsi, fondator TouristMirror, a adăugat: ”La şase luni de la anunţarea proiectului alături de clipul video Wizz Air în Budapesta, Wizz TV a devenit instrument de comunicare puternic pentru afacerilor locale de a-şi promova oraşul şi de a atrage turişti. Astăzi suntem încântaţi să oferim informaţii despre reţeaua de destinaţii şi să promovăm prin acest clip video una dintre bazele Wizz Air din România.”

O idee foarte bună şi un proiect interesant şi care merită urmărit.

2 Comentarii
  1. AMM says

    Cu respect, dar aici arata franta de oboseala si cam sifonata. Are si poz cu mai mult prestanta ? Altfel WizzAir este ok. Apopos, cum a fost cand ai zburat cu ei ?

    1. Sorin Rusi says

      Viata de insotitor de bord nu e usoara. Inca n-am zburat cu ei. Am un Oslo pe lista. Revin cu mai multe informatii dupa zboruri:).

Leave A Reply

Your email address will not be published.