blank

Wizz Flight Info de la Wizz Air

0 742

Prin serviciul Wizz Flight Info veți primi informații la zi despre statutul zborului vostru, iar acestea vor fi trimise direct pe telefonul mobil și la adresa de email. Serviciul WIZZ Flight Info poate fi achiziţionat la cumpărarea biletului şi costă doar 2.6 EUR per zbor, indiferent de numărul de notificări transmise pentru a informa clienţii.

Acest serviciu vă va trimite un mesaj general în ziua plecării cu detaliile zborului. Un alt mesaj va fi trimis cu câteva ore înainte de plecarea zborului chiar dacă nu au intervenit modificări cu privire la acesta. De asemenea, este posibil să primiți mai multe mesaje dacă apar modificări ulterioare cu privire la zborul vostru.

Să rețineți că modificările în orarul zborurilor sunt raportate la intervale de 5 minute și nu veți fi informaţi despre întâzieri de 10 minute sau mai mici.

Nu uitați că trebuie să descărcați aplicaţia Wizz Apps pe smartphone, să vă conectați la contul vostru pe aplicația Wizz cel puțin o dată și să acceptați opțiunea de primire a notificărilor pentru a primi mesaje privind statutul zborului direct pe mobil.

Un serviciu interesant, astfel evitaţi să mai pierdeţi timpul prin aeroporturi. Unele modificări pot apărea pe termen scurt, dar mai sunt cazuri

Leave A Reply

Your email address will not be published.