Wizz Air transferă temporar operaţiunile de la aeroportul din Cluj Napoca la Târgu Mureş

0 112

Wizz Air confirmă faptul că timp de 7 zile (7 mai, ora 08:00 – 13 mai, ora 18:00) toate zborurile de la/spre Cluj vor fi transferate pe aeroportul Târgu Mureş, în timp ce aeroportul din Cluj va suporta lucrări la pistă.

Ți-a întârziat avionul mai mult de 3 ore sau ți-a fost anulat zborul? Ai putea avea dreptul la o despăgubire de până la 600€! Solicită despăgubirea pentru anularea sau întârzierea zborului!

Wizz Air şi aeroportul din Cluj Napoca îşi cer scuze pentru inconvenientele create. Pasagerii care deja au rezervat bilete pentru această perioadă, vor fi contactaţi de reprezentanţii Wizz Air pentru a fi informaţi despre transferul operaţiunilor şi procedurilor de check in, plecările şi sosirile pe aeroportul Tîrgu Mureş. Informaţiile actualizate sunt disponibile pe wizzair.com.

“Wizz Air a colaborat împreună cu aeroporturile din Cluj şi Tîrgu Mureş pentru a minimiza întreruperile create de închiderea aeroportului din Cluj şi transferul operaţiunilor la Tîrgu Mureş, aflat la 100 km distanţă. Wizz Air contactează toţi pasagerii afectaţi pentru a-i informa de modificările itinerariului de călătorie”

AirHelp get compensation

, a declarat Daniel de Carvalho, Corporate Communications Manager la Wizz Air.

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Translate »