Cumperi de la eMAG, FashionDays, elefant.ro, Libris.ro prin link-urile noastre de afiliere și ajuți la finanțarea site-ului airlinestravel.ro. Nu te costă nimic în plus, însă pe noi ne ajută să dezvoltăm acest proiect. Mulțumim!

Zboruri anulate sau întârziate? >>Solicita ACUM despagubiri<< pentru zborul întârziat sau anulat și poți primi până la 600€ despăgubire!

Wizz Air transferă temporar operaţiunile de la aeroportul din Cluj Napoca la Târgu Mureş

0 317

Wizz Air confirmă faptul că timp de 7 zile (7 mai, ora 08:00 – 13 mai, ora 18:00) toate zborurile de la/spre Cluj vor fi transferate pe aeroportul Târgu Mureş, în timp ce aeroportul din Cluj va suporta lucrări la pistă.

Wizz Air şi aeroportul din Cluj Napoca îşi cer scuze pentru inconvenientele create. Pasagerii care deja au rezervat bilete pentru această perioadă, vor fi contactaţi de reprezentanţii Wizz Air pentru a fi informaţi despre transferul operaţiunilor şi procedurilor de check in, plecările şi sosirile pe aeroportul Tîrgu Mureş. Informaţiile actualizate sunt disponibile pe wizzair.com.

“Wizz Air a colaborat împreună cu aeroporturile din Cluj şi Tîrgu Mureş pentru a minimiza întreruperile create de închiderea aeroportului din Cluj şi transferul operaţiunilor la Tîrgu Mureş, aflat la 100 km distanţă. Wizz Air contactează toţi pasagerii afectaţi pentru a-i informa de modificările itinerariului de călătorie”

, a declarat Daniel de Carvalho, Corporate Communications Manager la Wizz Air.

Leave A Reply

Your email address will not be published.