WIZZ AIR sărbătorește nouă ani în Cluj-Napoca

Wizz Air la Cluj: 6 AERONAVE, 205 ANGAJAŢI, 35 RUTE ŞI PREŢURI DE LA 19 LEI/segment

0 1.540

Wizz Air sărbătoreşte astăzi 9 ani de la lansarea bazei din Cluj-Napoca, precum şi atingerea unor realizări remarcabile încă de la deschiderea operaţiunilor pe Aeroportul Internaţional Avram Iancu, în 2006.Wizz Air, 9 ani la Cluj-Napoca

Wizz Air continuă să-şi extindă operaţiunile în regiune şi să furnizeze oportunităţi de călătorie la preţ redus, către şi mai mulţi pasageri.
Wizz-Air-Cluj-Napoca

De la începutul anului 2017, mai mult de 518.000 de pasageri au călătorit pe rutele WIZZ din Cluj-Napoca, ceea ce arată o creştere cu peste 45% în comparaţie cu aceeaşi perioadă din 2016.

Pasagerii care îşi planifică vacanţele sau escapadele de weekend din Cluj-Napoca se pot bucura acum de 35 de destinaţii spre 17 ţări din întreaga Europă şi nu numai, inclusiv spre cele mai noi destinaţii însorite tot timpul anului: Malta, Alicante, Larnaca şi Malaga.

Căutând să ofere cel mai mic preţ posibil, oferta de bilete WIZZ începe de la 19 lei/segment, subliniind încă o dată angajamentul luat de a democratiza transportul aerian din România şi de a stimula pe mai departe turismul şi relaţiile de afaceri dintre ţări.

Deja liderul pieţei în România, Wizz Air rămâne dedicat pasagerilor din Cluj-Napoca şi caută constant, de mai mult de zece ani, să îşi extindă reţeaua de preţuri scăzute din Cluj-Napoca. Cu şase aeronave moderne Airbus A320 şi o investiţie de 594 milioane de dolari şi un echipaj local format din 205 profesionişti în aviaţie, compania a crescut capacitatea anuală în 2017 cu mai mult de 26%, şi acum oferă mai mult de 1,9 milioane de locuri la vânzare pe rutele sale din Cluj-Napoca.

În calitate de linie aeriană principală a oraşului, Wizz Air şi-a câştigat încrederea şi loialitatea a peste 7,3 milioane de pasageri de la începutul operaţiunilor sale pe Aeroportul Internaţional Avram Iancu. Anul trecut, mai mult de 1,3 milioane de pasageri s-au bucurat de preţurile scăzute WIZZ, de sistemul de rezervare facil, precum şi de serviciile excelente la bord din şi spre Cluj-Napoca.

Compania susţine peste 1.000 de locuri de muncă**** locale în industriile de aviaţie şi de turism.
În plus, angajamentul WIZZ față de regiune este evidențiat şi prin implicarea companiei în promovarea unui stil de viață activ și sănătos prin susţinerea celui mai mare maraton internaţional din Transilvania, Wizz Air Cluj-Napoca Marathon, competiţie care a avut loc în acest an pe 9 aprilie în culorile WIZZ și la care au participat peste 5.900 de alergători din 38 de țări.

Leave A Reply

Your email address will not be published.