Wizz Air redeschide ruta București – Salzburg, în 2024!

0 546

Wizz Air, compania aeriană cu cea mai rapidă creștere din Europa și cea mai sustenabilă din punct de vedere ecologic pe plan global, sărbătorește primul zbor care reconectează București și Salzburg.

Această rută nu doar că îmbunătățește conectivitatea între România și Austria, dar deschide și porțile către experiențele captivante pe care Salzburg le are de oferit.

Salzburg, renumit pentru peisajele sale pitorești și patrimoniul cultural bogat, cuibărit în uimitorii Alpi austrieci, atrage călătorii cu centrul său vechi fermecător. Vizitatorii pot explora locul de naștere al lui Mozart, explorând repere emblematice, cum ar fi Cetatea Hohensalzburg, Palatul Mirabell și captivanta Catedrală din Salzburg. Scena vibrantă a artelor din oraș, faimoasele festivaluri de muzică clasică și preparatele culinare delicioase promit o experiență de neuitat pentru fiecare călător.

Programul zborurilor București – Salzburg

W4 3233 București H. Coandă 11:35 – 12:35 Salzburg vineri
W4 3234 Salzburg 13:10 – 16:05 București H. Coandă vineri

W4 3233 București H. Coandă 12:35 – 13:35 Salzburg luni
W4 3234 Salzburg 14:10 – 17:05 București H. Coandă luni

De asemenea, cei care vizitează Salzburg se pot bucura de aventuri palpitante la schi, în mijlocul impresionanților Alpi austrieci. Cu acces ușor la stațiuni de schi de top, cum ar fi Ski amadé, există ceva pentru fiecare nivel de îndemânare. De la pârtii cu dificultate redusă, perfecte pentru familii, la trasee dificile pentru schiorii experimentați, Salzburg este un paradis pentru iubitorii sporturilor de iarnă.

Odată cu relansarea acestei rute, Wizz Air își reafirmă dedicarea pentru extinderea rețelei sale, conectând pasagerii la destinații interesante și acordând în același timp prioritate accesibilității, alături de o experiență de înaltă calitate la bord.

Leave A Reply

Your email address will not be published.