blank

Wizz Air promovează Wizz Air Pilot Academy (WAPA) la BIAS 2023

0 216

Wizz Air îi invită pe aspiranții care doresc să devină membri ai echipajului de zbor la Bucharest International Air Show & General Aviation Exhibition (BIAS 2023), pentru a se întâlni și a afla mai multe despre o carieră în aviație direct de la piloții săi. Pasionații de aviație sunt așteptați la ediția din acest an a evenimentului în perioada 25-26 august.

Bucharest International Air Show (BIAS) este cel mai mare salon de aeronautică din România și este recunoscut la scară largă ca unul dintre principalele evenimente de specialitate din Europa. Acesta reprezintă o tradiție îndrăgită printre pasionații de aviație din toată țara și are loc pe Aeroportul Internațional „Aurel Vlaicu” București Băneasa. Evenimentul va prezenta o gamă diversă de aeronave, inclusiv pentru zboruri acrobatice, modele de avioane militare și civile, precum și elicoptere.

Wizz Air Pilot Academy (WAPA) și programul dedicat She Can Fly

La BIAS 2023, vizitatorii vor avea ocazia să interacționeze cu piloții și însoțitorii de bord Wizz Air și să obțină informații utile despre stilul de viață al echipajului de zbor și de cabină. Participanții vor afla detalii esențiale despre modul de muncă al echipajului, inclusiv despre program, beneficii și bonusuri, precum și detalii despre fișa postului, cerințele de experiență și opțiunile de educație în domeniu, cum ar fi Wizz Air Pilot Academy (WAPA) și programul dedicat She Can Fly.

Evenimentul își propune să ofere o imagine de ansamblu asupra setului de competențe și calificări necesare pentru a excela în aceste cariere, abordând o gamă largă de întrebări potențiale venite din partea celor interesați. Candidații aspiranți pot vizita standul WIZZ din zona expozițională, unde pot explora diverse oportunități de carieră în cadrul unuia dintre cei mai importanți operatori de transport aerian low-cost din Europa.

Cu peste 7.000 de angajați reprezentând 64 de naționalități, staționați la 37 de baze în 17 țări din cadrul rețelei, inclusiv cele șapte baze din România, Wizz Air este încântată să întâmpine în mod constant noi membri energici și pozitivi ai echipajului de zbor și de cabină în echipa sa. Compania aeriană oferă un parcurs distinct și accesibil din punct de vedere financiar pentru a intra în profesiile de pilot comercial sau de însoțitor de bord.

Piloții care se alătură Wizz Air vor avea ocazia să opereze flota aflată în continuă expansiune a companiei aeriene, compusă din 185 de aeronave Airbus A320 și A321 de ultimă generație și sustenabile. Persoanele interesate pot aplica direct pe website-ul Wizz Air Pilot Academy. Detalii despre viitoarele zile de recrutare a personalului de cabină organizate în România pot fi găsite aici.

Leave A Reply

Your email address will not be published.