Wizz Air lansează WIZZ Youth Forum

0 222

Wizz Air este încântată să anunțe lansarea WIZZ Youth Forum, un grup de discuție informal, online, de tip focus grup, care este dedicat clienților săi cu vârste cuprinse între 18 și 25 de ani, pentru a împărtăși feedback, recomandări și perspective, cu scopul de a ajuta compania aeriană să-și îmbunătățească serviciile.

Înscrierile pentru WIZZ Youth Forum sunt acum deschise pentru tinerii clienți ai companiei aeriene care sunt pasionați de călătorii, zbor, tendințele viitorului și soluții digitale. Noua inițiativă este o soluție pentru Wizz Air de a strânge feedback calitativ pentru șase zone centrale de business: experiența clienților, obiceiurile și cererea de călătorie în viitor, sustenabilitatea, dezvoltarea digitală, conceptele creative și comunicarea.

Studiul calitativ al forumului este o extindere a altor sondaje cantitative pe care WIZZ le desfășoară pentru a strânge perspective despre tendințele consumatorilor. Ambele metode subliniază angajamentul Wizz Air de a îmbunătăți continuu experiența consumatorilor, descoperirile fiind utilizate pentru a sprijini compania aeriană să învețe, să crească și să-și îmbunătățească serviciile.

Dintr-un grup de 80-100 de persoane din Europa, douăzeci de participanți vor fi selectați o dată pe lună pentru a se alătura discuțiilor tip focus grup, care se vor desfășura online prin Microsoft Teams. Participarea este complet voluntară; cu toate acestea, participanții vor primi un voucher de zbor de 20 de euro pentru fiecare sesiune. Și, în plus, toți participanții WIZZ Youth Forum vor avea automat șansa de a câștiga un voucher de 200 de euro, pentru a zbura către o destinație Wizz Air dorită.

Pentru cei interesați să se alăture WIZZ Youth Forum, înscrierile sunt deschise aici.

Leave A Reply

Your email address will not be published.