Wizz Air îşi extinde activitatea din Lituania

1 220

Wizz Air a lansat cinci rute noi din capitala Lituaniei, Vilnius (VNO), din 27 şi 28 mai 2012. Trei rute sunt spre Norvegia ( Bergen (BGO), Oslo Torp (TRP), Stavanger (SVG)), o rută spre Marea Britanie (Liverpool (LPL)) şi una spre Franţa (Paris Beauvais (BVA)).

Ți-a întârziat avionul mai mult de 3 ore sau ți-a fost anulat zborul? Ai putea avea dreptul la o despăgubire de până la 600€! Solicită despăgubirea pentru anularea sau întârzierea zborului!

Fiecare rută este operată de două ori pe săptămână cu aeronave Airbus A320 de 180 de locuri. Ruta spre Paris este direct concurentă cu cea operată de Ryanair.

Evenimentul a fost sărbătorit cu tort pe aeroportul din Vilnius. Tortul a fost tăiat de căpitanul de zbor şi Edvinas Levaškevičius, şeful aeroportului.

1 comentariu
  1. Iulia says

    Ma bucur pentru Wizz. Eu sunt multumita de serviciile lor. Cand am zburat cu avionul, am vrut doar sa ajung in siguranta si repede de la A la B. Si ieftin, evident. Si Wizz mi-a satisfacut dorintele.

    Stiti ce as vrea sa vad pe site-ul asta? Interviuri cu piloti. Mai experimentati, mai putin experimentati. Si cu stewardese… Imi place lumea asta a lor. Fascinanta…

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Translate »