blankblank

Wizz Air invită bloggerii la WIZZ Challenge

0 575

Wizz Air invită toţi bloggerii să devină scriitori de turism şi călătorii. Participând în cadrul WIZZ Challenge, aceştia vor putea confirma faptul că o călătorie în Europa nu trebuie să fie costisitoare. Compania invită toţi bloggerii creativi specializaţi în diferite domenii ca lifestyle, gastronomie, fashion, hi-tech, artă&design, etc. să intre în WIZZ Challenge pentru a experimenta o nouă destinaţie şi să se bucure de o călătorie în 72 de ore.

WIZZ Challenge

Principalul obiectiv al provocării este să demonstreze faptul că o călătorie în Europa poate fi accesibilă. Participanţii norocoşi ai WIZZ Challenge vor primi un bilet gratuit şi un buget de cheltuieli de 300 EUR pentru a-şi realiza propria versiune a aventurii de 72 de ore. Bloggerii pot aplica la acest link on.fb.me/WIZZChallenge, iar selecţia va fi făcută de un juriu intern, în funcţie de popularitate, conceptul creativ al blogului şi calitatea fotografiilor şi a textului.

Daniel de Carvalho de la Wizz Air a declarat:

„Suntem foarte încântaţi să anunţăm WIZZ Challenge. Acest lucru ne demonstrează angajamentul faţă de social media şi va fi, sperăm, pe placul comunităţii de fani de pe Facbook, mulţi dintre aceştia fiind bloggeri care vor dori să se implice în acest proiect. La Wizz Air nu suntem de părere că pentru a vizita o destinaţie nouă ai nevoie iniţial să economiseşti şi apoi să cheltuieşti o avere. Cu tarifele accesbile Wizz Air şi alegerile isteţe, fiecare oraş oferă experienţe nelimitate, entuziasm şi plăcere chiar şi în momentul în care călătoria se face cu buget limitat. Bloggerii selectaţi vor avea şansa să viziteze o nouă ţară şi un oraş nou timp de trei zile, vor avea un  buget de  cheltuieli de 300 EUR şi apoi ne vor povesti despre aventura lor. WIZZ Challenge este pe cale să înceapă aşa că dacă aveţi un blog şi doriţi să vă înscrieţi aceasta este şansa voastră”

Succes tuturor!

Leave A Reply

Your email address will not be published.