Wizz Air face angajări la București, în august și septembrie 2016

0 1.257

Wizz Air anunță noi sesiuni de recrutare pentru baza din București, ca parte a planului de dezvoltare anunțat pentru anul 2016. De la primul zbor WIZZ, de la Katowice, în 2004, compania și-a dezvoltat permanent rețeaua și a crescut numărul de pasageri transportați pe rutele sale cu tarife scăzute.Angajări Wizz Air la București

Romania_Wizz

Pentru a ține pasul cu creșterea susținută, Wizz Air recrutează constant atât profesioniști cu experiență, cât și persoane talentate și entuziaste pentru echipa sa cu standarde foarte ridicate. Doar în acest an, WIZZ și-a crescut echipa cu aproape 500 de noi colegi. Numărul total de angajați a ajuns la mai mult de 2.800. Peste 1700 dintre angajații Wizz Air lucrează ca însoțitori de bord la 25 de baze din Europa Centrală și de Est și oferă servicii de excepție la bord pentru pasageri.

Participanții la sesiunea de recrutări vor trebui să vină cu un CV în limba engleză, referințe și două poze (plan amplu și tip pașaport). Trebuie să-și rezerver suficient timp deoarece interviurile se pot desfășura pe parcursul mai multor ore.

Pentru a putea deveni membri ai echipajelor Wizz Air, aplicanții trebuie să îndeplinească o serie de condiții: vârsta peste 18 ani, să dețină un pașaport valid, diplomă de bacalaureat, să fie fluenți în engleză atât în scris, cât și vorbit, să știe să înoate, peste 1,65 metri înălțime (pentru persoanele de sex feminin) sau 1,75 metri (masculin), să aibă experiență în relația cu clienții, dar și să poată ajunge la aeroport în maximum o oră.

Abilitățile excelente de comunicare, flexibilitatea pentru programul în schimburi și plăcerea de a lucra în echipă sunt avantaje clare pentru a fi recrutat. Pentru detalii complete accesați wizzair.com/en-GB/career/cabin_crew.

URMĂTOARELE ZILE DE RECRUTARE WIZZ AIR

Data Oraș Hotel
30 aug 2016 București Angelo by Vienna House București, 283 Calea Bucurestilor,  075100 Otopeni
20 sept 2016

Diederik Pen, Chief Operations Officer Wizz Air a declarat: “La WIZZ credem că oamenii fac diferența. De aceea, suntem foarte mândri că avem echipaje de cabină de excepție, care nu sunt doar profesioniști foarte bine pregătiți și experți în siguranță, dar sunt și membrii unei echipe excepționale, iar cu toții împărtășesc pasiunea pentru aviație. Pentru a le recunoaște performanța, le oferim tuturor salarii competitive, iar celor mai buni și numeroase oportunități interne de carieră. Datorită extinderii constante a rețelei de zboruri cu tarife scăzute, suntem în permanentă căutare pentru a descoperi noi talente care vor să-și înceapă sau să-și continue o carieră la WIZZ și să descopere lumea noastră cu multe oportunități.”

Leave A Reply

Your email address will not be published.