Wizz Air extinde operațiunile de la Salzburg cu zboruri spre București, Belgrad, Larnaca și altele.

2 2.125

Wizz Air a anunțat astăzi adăugarea orașului Salzburg în rețeaua sa extinsă de destinații. Începând cu luna iulie, pasagerii pot călători de la Aeroportul Salzburg spre Belgrad, București, Larnaca, Kiev, Skopje și Tuzla. Locurile pe noile zboruri pot fi deja rezervate pe wizzair.com sau prin aplicația pentru mobil a companiei aeriene de la doar 14,99 EUR.Lansarea operațiunilor Wizz Air pe aeroportul din Salzburg stă la baza angajamentului companiei aeriene pe termen lung față de Austria. Cei doi ani de operațiuni de succes și cei peste 3 milioane de pasageri din Viena au dovedit că Wizz Air oferă servicii foarte competitive și populare în Austria.

Zboruri din Salzburg spre București

Bazându-se pe acest succes și pe cererea în creștere a pieței, compania aeriană adaugă Salzburg la rețeaua de rute în continuă creștere și aduce oportunități de călătorie accesibile la Salzburg și în regiune.

Rutele anunțate vor adăuga anual peste 200 de mii de locuri Aeroportului Salzburg și vor conecta orașul și regiunea cu destinațiile care nu au fost în prezent deservite. Compania aeriană va contribui la dezvoltarea turismului din regiune, oferind în același timp oportunități de călătorie de înaltă calitate.

NOILE RUTE WIZZ AIR DIN SALZBURG

DestinațieZile de operareDată de începereTarife de la**
Belgradmiercuri, duminică1 iulie 202024,99 EUR
Bucureștijoi, duminică2 iulie 202019,99 EUR
Kievmiercuri, duminică1 iulie 202019,99 EUR
Skopjemiercuri, duminică1 iulie 202019,99 EUR
Tuzlajoi, duminică2 iulie 202014,99 EUR
Larnacamarți, sâmbătă4 iulie 202019,99 EUR
Leave A Reply

Your email address will not be published.