Wizz Air este în top 10 cele mai sigure companii aeriene low-cost din lume

0 1.525

Wizz Air, compania aeriană cu cea mai rapidă creștere și cea mai ecologică din Europa, a anunțat că a primit cea mai înaltă clasificare în materie de siguranță și se află din nou în top 10 cei mai siguri transportatori low cost din lume. Clasamentul a fost realizata de AirlineRatings.com.

În cadrul evaluării sale, AirlineRatings.com ia în considerare o gamă cuprinzătoare de factori care includ: auditurile din partea entităților de conducere și din industrie ale aviației, auditurile guvernamentale, istoricul accidentelor și incidentelor grave ale companiilor aeriene, profitabilitatea, inițiativele de siguranță reprezentative în industrie și vârsta flotei.

Fiind distinsă cu cel mai înalt nivel de siguranță de 7 stele de către AirlineRatings.com în al doilea an consecutiv, este o certificare clară a culturii de înaltă siguranță a Wizz Air, care stă la baza strategiei stricte a companiei aeriene, care consideră siguranța ca prioritate principală.

Wizz Air operează una dintre cele mai tinere flote din lume – formată în prezent din 137 de aeronave Airbus A320, A321 și Airbus A320neo și A321neo cu o vârstă medie de puțin peste 5 ani.

Compania aeriană are o comandă de peste 250 dintre cele mai eficiente aeronave cu un singur culoar din lume, din familia Airbus A320neo. Acest premiu vine odată cu noua eră a călătoriilor igienizate, Wizz Air aflându-se în avangarda repornirii industriei și spunând „da zborului” și implementând măsuri stricte de sănătate și igienă pentru a proteja pasagerii și echipajul.

În timp ce filtrele HEPA ale tuturor aeronavelor Wizz Air filtrează deja 99,97% din virușii și bacteriile din aer, noile protocoale ale Wizz Air corespund cu ghidurile de distanțare fizică, asigură un mediu ultra-curat la bord și reduc orice interacțiune umană neesențială și contactul fizic, astfel încât pasagerii WIZZ să se simtă încrezători că sunt transportați în siguranță la destinație.

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.