blank

Wizz Air deschide uşa cockpit-ului la aeronavele sale pentru copii

0 575

Wizz Air a anunţat o campanie interesantă, în special pentru cei mici. Cu toţii suntem fascinaţi de cabina de pilotaj a avioanelor, cu atât mai mult copiii. Acum aveţi ocazia să le oferiţi un cadou pe care nu-l vor uita prea curând.

Accesați linkul www.wizzair.com/kids pentru a descărca și tipări Pașaportul Căpitanului. Copiii vor putea colecta ștampile de zbor și vor avea ocazia să viziteze cockpit-ul ca să-l întâlnească pe căpitan!

De fiecare dată când micuții pasagerii, care zboară cu WIZZ și care dețin Pașaportul Căpitanului vor ajunge la bordul aeronavei Wizz Air, vor colecta o ștampilă de la însoțitorii de zbor. Vor primi invitația în cabina de zbor după ce micuții pasageri au colectat 6 ștampile în pașaportul lor.

După aterizare, când aeronava este la sol în condiții de siguranță, micuțul pasager va fi invitat de către echipaj timp de 2-3 minute în cockpit pentru a întâlni piloții. Din motive de siguranță, eventuale întârzieri sau în scopuri de mentenanță, ne rezervăm dreptul de a vă invita în carlingă cu o altă ocazie când sunteți la bordul aeronavei.

Aşteptăm poveştile voastre cu cei mici în cabina piloţilor!

Leave A Reply

Your email address will not be published.