Wizz Air deschide cea de-a 17-a bază a companiei, în Riga

0 126

Wizz Air a inaugurat cea de-a 17-a bază, în Riga, Letonia. Wizz Air va aloca iniţial o aeronavă Airbus A320 care va opera 4 noi rute: Barcelona, Doncaster Sheffield, Dortmund şi Paris Beauvais.

Ți-a întârziat avionul mai mult de 3 ore sau ți-a fost anulat zborul? Ai putea avea dreptul la o despăgubire de până la 600€!Solicită despăgubirea pentru anularea sau întârzierea zborului!

Pe lângă faptul că Wizz Air adaugă noi zboruri din Riga, compania creşte, de asemenea, frecvenţa serviciilor existente către Londra Luton şi Oslo Torp. Wizz Air oferă acum 8 rute către 6 ţări din capitala Letoniei. Această extindere poate stimula piaţa locală a locurilor de muncă în aviaţie precum şi sectorul turismului, mai mulţi vizitatori putând acum călători în Letonia la tarife accesibile.

NOILE RUTE WIZZ AIR DIN RIGA

Ruta ZileÎncepând cuTarife de la**
Paris BeauvaisMarţi; Joi; Sâmbătă19 iunieEUR 24.99
Doncaster SheffieldLuni; Vineri20 iunieEUR 39.99
Barcelona El PratMiercuri; Duminică22 iunieEUR 49.99
DortmundMiercuri; Duminică31 augustEUR 24.99

 

CREŞTEREA FRECVENŢELOR PENTRU CELE MAI POPULARE RUTE WIZZ AIR

RutaZboruri săptămânale
Oslo TorpDe la 2 la 3
London LutonDe la 7 la 8

György Abrán, Chief Commercial Officer Wizz Air, a declarat la Riga: “Sunt încântat să inaugurez astăzi cea de-a 17-a bază Wizz Air, în Riga. Este un pas important pentru prezenţa pe piaţa din Letonia, indicând angajamentul nostru de a oferi clienţilor şi vizitatorilor tarife într-adevăr accesibile, începând de la 14,99 EUR, împreună cu o experienţă de călătorie excelentă. În plus faţă de creşterea oportunităţilor de călătorie pe piaţa locală, creăm şi locuri de muncă în cadrul companiei noastre şi la partenerii de afaceri locali”.

Anrijs Matīss, Ministrul Transporturilor din Letonia, a declarat: “Am o părere foarte bună despre decizia Wizz Air de a deschide o bază pe aeroportul din Riga. Noi locuri de muncă vor fi create pentru cetăţenii letoni iar noile rute vor îmbunătăţi mobilitatea oamenilor prin oferirea de noi oportunităţi de călătorie. Este un angajament promiţător pentru cooperarea de succes viitoare şi întăreşte statutul aeroportului din Riga de centru de trafic în regiuna baltică”.

Aldis Mūrnieks, Chairman of the Board în cadrul Aerportului Internaţional din Riga, a adăugat: “Wizz Air este un important partener de afaceri şi autorităţile aeroportului apreciază angajamentul companiei de a continua extinderea operaţiunilor sale din Riga. Deschiderea bazei arată că suntem un centru de transport aerian important la nivel internaţional, care va continua să deţină cea mai mare cotă de piaţă în traficul din regiunea ţărilor baltice”.

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Translate »