blank

Wizz Air crește frecvența zborurilor de la Cluj spre Spania, Italia, Grecia, Cipru și Germania!

0 154

Wizz Ai este încântată să anunțe creșterea numărului de zboruri din Cluj-Napoca, Larnaca și Varna, oferind călătorilor mai multe opțiuni ca oricând pentru a explora destinații de top din întreaga sa rețea în timpul verii și toamnei.

Ca parte a angajamentului Wizz Air de a oferi servicii excepționale și călătorii la prețuri accesibile, orarele extinse vor răspunde nevoilor celor în căutarea soarelui, pasionaților de călătorii și exploratorilor care doresc să profite la maximum de vacanța lor. Cu aceste zboruri adiționale, Wizz Air va adăuga o capacitate suplimentară de 176.000 de locuri la rețeaua sa deja extinsă.

Aceste zboruri suplimentare vor asigura pasagerilor o mai bună flexibilitate, un program de călătorie mai convenabil și acces la unele dintre cele mai căutate destinații din rețeaua Wizz Air.

Wizz Air continuă să își consolideze poziția de companie aeriană low-cost lider în România, asigurându-se că pasagerii se pot bucura, în mod convenabil, de servicii de înaltă calitate și confort.

Călătorii pot aștepta cu nerăbdare să experimenteze destinații diverse și interesante, făcându-și vacanțele de vară și toamnă cu adevărat memorabile.

Wizz Air crește numărul de zboruri din Cluj-Napoca

RutăÎnainte După
Cluj – Málaga23
Cluj – Alicante23
Cluj – Barcelona910
Cluj – Bologna56
Cluj – Bari23
Cluj – Memmingen34
Cluj – Corfu23
Cluj – Chania34
Cluj – Roma Ciampino46
Cluj – Catania23
Cluj – Dortmund45
Cluj – Larnaca34
Cluj – Madrid56
Cluj – Nüremberg23
Cluj – Palma de Mallorca23
Cluj – Valencia34
Cluj – Zaragoza34
Cluj – Malmö23
Leave A Reply

Your email address will not be published.